Så hittar du en billig dragkrok

03 september 2015, 09:28

För många bilägare är dragkroken ett otroligt viktig tillbehör. Det finns tre huvudtyper av dragkrokar på marknaden – fast, avtagbar och infällbar.

Dragkrokstyperna är alla lämpade för olika ändamål, så det är viktigt att du verkligen tänker efter och köper den som är bäst lämpad för dina behov.

Köpet

Efter att all fakta är samlad och du har bestämt dig för dragkrokstypen så är det dags att hitta ett bra pris och bestämma ifall du eller en verkstad ska montera den på bilen. Dragkrokar är vanligtvis dyra. Därför väljer många bilägare att själva hitta en dragkrok – i stället för att köpa en till högre pris från bildels försäljare. Här är några av de bästa hemsidorna för billiga dragkrokar - Auktionshemsidor som eBay är ett perfekt ställe att påbörja din sökning. Där har du chansen att bjuda både på nya och begagnade dragkrokar. Bildelsbasen.se är en annan användbar hemsida, särskilt om du är ute efter en begagnad dragkrok. En sista plats är forum. Hitta ett forum som fokuserar på ditt bilmärke och kolla igenom trådarna för att kanske hitta billiga dragkrokar.

Dragkroksinstallation

Med bra bilkunskaper kan du själv installera dragkroken, men bilägare låter ändå oftast en professionell utföra monteringen. Om du bestämmer dig för att låta en professionell utföra installationen så kan du snabbt och enkelt be om offerter genom Autobutler. Med några få klick på Autobutler, får du tre skräddarsydda offerter från lokala verkstäder inom 1-2 dagar. Då kan du välja den offerten som passar dig bäst och komma undan med ett pris som du kan vara helt nöjd med.

Få offerter och jämför priser på dragkrok

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 272 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.