Autobutler webbsida för Tyskland

Autobutler har öppnat i Tyskland

15 oktober 2013, 13:12

Verkstadsportalen Autobutler fick för några månader sedan ett solitt finansiellt uppsving från venture kapital-bolaget Creandum. Nu är autobutler.de lanserat och de första offertförfrågningarna kom inom några timmar efter lanseringen onsdag 2 oktober 2013.

Inledningsvis koncentrerar sig verkstadsportalen på Hamburg och Schleswig/Holstein där man har säkrat samarbetet med mer än 100 verkstäder.

“Vi har stora förväntningar på Tyskland och räknar med lika stor framgång som vi haft i Danmark och Sverige. Målet är att samarbeta med 500 verkstäder i 2013 och hela 5.000 innan 2014 slut. Vi strävar också efter att bli starka på fleet management och efter att ha ett nära samarbete med branschens reservdels- och systeminformationsleverantörer,” säger Autobutlers VD och partner Christian Legêne.

Största opartiska verkstadsportalen i Skandinavien

Autobutler har funnits sedan 2010 då portalen öppnade i Danmark och den närmar sig nu 100.000 förmedlade verkstadsjobb. I 2012 öppnade autobutler i Sverige och de två länderna har tillsammans förmedlat verkstadsjobb för ca. 155 miljoner kronor till portalens knappt 1.300 registrerade verkstäder.

Med öppningen av Tyskland har autobutler tagit första steget i den Europeiska expanderingen. Siktet är härnäst inställt på England, Norge och Nederländerna.

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 315 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.