För att ge dig en bättre upplevelse, sparar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Autobutler har öppnat i Tyskland

15 oktober 2013, 13:12

Autobutler har öppnat i Tyskland

Verkstadsportalen Autobutler fick för några månader sedan ett solitt finansiellt uppsving från venture kapital-bolaget Creandum. Nu är autobutler.de lanserat och de första offertförfrågningarna kom inom några timmar efter lanseringen onsdag 2 oktober 2013.
Inledningsvis koncentrerar sig verkstadsportalen på Hamburg och Schleswig/Holstein där man har säkrat samarbetet med mer än 100 verkstäder.
“Vi har stora förväntningar på Tyskland och räknar med lika stor framgång som vi haft i Danmark och Sverige. Målet är att samarbeta med 500 verkstäder i 2013 och hela 5.000 innan 2014 slut. Vi strävar också efter att bli starka på fleet management och efter att ha ett nära samarbete med branschens reservdels- och systeminformationsleverantörer.”, säger Autobutlers VD och partner Christian Legêne.

Största opartiska verkstadsportalen i Skandinavien

Autobutler har funnits sedan 2010 då portalen öppnade i Danmark och den närmar sig nu 100.000 förmedlade verkstadsjobb. I 2012 öppnade autobutler i Sverige och de två länderna har tillsammans förmedlat verkstadsjobb för ca. 155 miljoner kronor till portalens knappt 1.300 registrerade verkstäder.
Med öppningen av Tyskland har autobutler tagit första steget i den Europeiska expanderingen. Siktet är härnäst inställt på England, Norge och Nederländerna.


Få snabbt och lätt 3 offerter


Skapa ett uppdrag och parkera din bil i 'Mitt Garage' hos Autobutler Du får snabbt och lätt 3 offerter

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter