Jämför offerter från lokala verkstäder

Bilservice till Skoda

4.6 (971)
  • Få offerter från 317 oberoende verkstäder
  • Spara upp till 60%*
  • Boka tid online och få 3 års garanti
Få offerter
Därför bör du använda autobutler.se när din Skoda ska på verkstad
Bilservice till Skoda
  • Jämför offerter från lokala verkstäder på Bilservice till Skoda
  • Spara upp till 60%* när du reparerer eller servicerer Skoda genom Autobutler
  • Alla verkstäder följer MRF:s reparationsvillkor
  • Vi ger dig extra säkerhet med 3 års garanti på arbete och delar.
  • Du slipper väntetider och kan tryggt boka tid online när det passar dig
Få offerter

Jämför offerter på Bilservice till Skoda

Välj rätt service till din bil

Spara i snitt 1 942 kr*
4.6 (18 691)
Med stämpel i serviceboken

service med stämpel i serviceboken. Du sparar i genomsnitt 35%* på att jämföra offerter, motsvarande 1 942 kr*.

Just nu priser från 899 kr*
4.5 (2 206)
Spara i genomsnitt 60%*

Få en basservice och kör säkert med din bil. Just nu priser från 899 kr*. Inkluderar byte av olja och oljefilter, upp till 4 liter kvalitetsolja samt komplett genomgång av din bil med 46 kontrollpunkter.

Just nu priser från 899 kr*
4.6 (3 065)
Spara i genomsnitt 57%*

Boka oljebyte online och spara pengar! Just nu priser från 899 kr*. Inkluderar påfyllning av 4 liter kvalitetsolja och montering av oljefilter. Få offerter och se ditt pris direkt!

Omdömen av bilservice

Mechanic Bilverkstad i Askersund
ungefär 10 timmar
Superbra, kommer använda fler gånger.
Stefan F.
Kia Picanto (2018)
Mekonomen Frölunda - Långedrag - Godkänd Bilverkstad
ungefär 10 timmar
Allt efter förväntningar.
Lars M.
Volkswagen Golf (2010)
3D Bilverkstad
ungefär 12 timmar
Andra ggn jag gör servicen hos dem, inget att klaga på. Enkelt, snabbt och överkomligt pris. Det ...
Maria N.
Suzuki Swift (2018)

Priser på diverse Skoda reparationer & services

De genomsnittliga priserna och besparingarna för de visade bilmärkena baseras på olika modeller och år. Du måste därför skapa ett uppdrag och jämföra offerter för att se ditt faktiska pris och din besparing.
Uppdrag Jämför och spara* Du sparar i genomsnitt*
AC 1 370 SEK 56%
Basservice 2 361 SEK 63%
Bilservice 1 978 SEK 39%
Bromsar 1 571 SEK 34%
Däck, hjul & hjulbyte 719 SEK 56%
Felsökning 1 416 SEK 73%
Hjulinställning 2 107 SEK 48%
Kamrem & kamkedja 3 067 SEK 33%
Oljebyte 1 710 SEK 59%
Stötdämpare & fjädring 2 110 SEK 31%

Få offerter på bilservice genom Autobutler

Med Autobutler får du offerter och kan jämföra priser på bilservice från kvalitetskontrollerade verkstäder nära dig. På så sätt kan du jämföra offerter och hitta den bästa verkstaden för dig och din bil. Kom ihåg att du alltid jämför kvalitetsverkstäder när du använder autobutler.se.
Vi erbjuder 3 års garanti på allt verkstadsarbete, prismatch och våra verkstäder följer MRFs reparationsvillkor.

Du kan även läsa recensioner av de olika verkstäderna så att du är säker på att hitta rätt verkstad för dig till rätt pris.
När du har gjort din service kan du själv betygsätta mekanikern. På så sätt hjälper du andra att få tips om vilken verkstad som är bäst.

Läs mer om Bilservice här

Allt du behöver veta om service för din Skoda

Inspektion och underhåll av din Skoda

Regelbundet underhåll av ditt fordon är avgörande för drift- och trafiksäkerheten. Ingen bilägare kan undvika generellt underhåll. Slitaget på de olika komponenterna i ett fordon beror i första hand på driftsförhållandena. Ju mer du är på resande fot, desto högre är underhållsansträngningen vanligtvis. Om du reser mycket med din Skoda är det värt att välja ett flexibelt underhållsintervall. Om den årliga körsträckan är låg räcker det med ett fast underhållsintervall. Men vad gör besiktningen och underhållet av din bil mer precist, och hur mycket brukar servicen kosta? Vissa komponenter är inte gjorda för att hålla hela din bils livstid. Dessa inkluderar till exempel bromsbelägg, däck, startbatterier och torkarblad. Särskilt med dessa komponenter är slitaget mycket stort, så de bör bytas ut regelbundet. Påfyllning av använd driftvätska ingår också i inspektion och underhåll. Med Autobutler.se kan du jämföra erbjudanden från kvalitetsverkstäder och spara pengar på underhållet av din Skoda.

Vad ingår i ett Skoda bilservice?

En bilservice är en regelbunden kontroll av din bil att säkerställa att den fungerar korrekt och säkert. Detta inkluderar vanligtvis en kontroll av motorolja och filter, bromsar, däck och andra viktiga komponenter. Genom att genomföra en servicekontroll regelbundet kan man förebygga problem och förlänga livslängden på fordonet eller maskinen. Kontakta oss för att boka en servicekontroll idag!

Vad är en bilservice?

En bilservice är en rutinmässig inspektion och underhåll av din Skoda för att säkerställa att den fungerar optimalt och förlänger dess livslängd. Det kan också hjälpa till att förlänga garantin. Det inkluderar vanligtvis en kontroll av bilens oljenivå, däcktryck, bromsar, tändstift och andra viktiga komponenter. Servicekontroller rekommenderas vanligtvis av biltillverkare med fasta intervaller, såsom var 15 000 km eller 12 månader, beroende på vad som kommer först. Det är viktigt att följa dessa rekommendationer för att säkerställa att din bil kör säkert och effektivt.

För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet är det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för servicekontroller. Använd en godkänd mekaniker för servicekontroller för att säkerställa kvalitet och tillförlitlighet. Jämför erbjudanden från verkstäder nära dig med autobutler och spara i genomsnitt 35%.

Få offerter

Jämför offert på: Bilservice enligt serviceboken

Frågor och svar - FAQ

Hur mycket kostar Bilservice till Skoda

var kan jag få utfört bilservice

Få offerter

Jämför offert på: Bilservice enligt serviceboken

Vad kostar en liten bilservice?

Undrar du vad det kostar för en liten bilservice? Vi erbjuder prisvärda alternativ för att hålla din bil i toppskick. Kontakta oss idag för att boka din service och få en offert.

Om din bil är äldre än 2-5 år är den troligtvis inte längre täckt av bilproducentens fabriksgaranti. Det är viktigt att få bilen kontrollerad av en professionell för att säkerställa att den är i bra skick och redo att köra. På Autobutler kan du just nu få en liten service (Basisservice) från endast 899 kr.*. En Basisservice på Autobutler inkluderar upp till 46 kontrollpunkter inklusive byte av 4L högkvalitativ olja och oljefilter.

En Basisservice inkluderar olje- och filterbyte, vilket är viktigt för att hålla bilens motor i bra skick, eftersom det kan påverka bilens prestanda och öka dess livslängd. Om det var länge sedan bilen var på verkstad kan det vara en bra idé att få den kontrollerad för att säkerställa att den är i gott skick.

Om du är osäker på om din bil har småskador kan det vara en bra idé att få den kontrollerad av en professionell för att säkerställa att det inte finns några skador som kan leda till större problem i framtiden.

Om du precis har köpt en bil eller ska sälja din bil kan det vara en bra idé att få den kontrollerad av en professionell för att få en översikt över eventuella fel och brister, så att du kan få en överblick över bilens skick och eventuella reparationer som behöver utföras. Använd Autobutler för att hitta auktoriserade verkstäder i närheten av dig och få en överblick över priserna från verkstäderna i din närhet.

Hur långt kan man gå över serviceintervallen?

När det gäller serviceintervaller är det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att fordonet fungerar optimalt. Att gå över serviceintervallet kan leda till onödiga problem och kostnader på lång sikt. Om du behöver förlänga serviceintervallet av någon anledning, kontakta en kvalificerad mekaniker för att diskutera alternativ och möjliga konsekvenser.

Serviceintervaller måste följas SENAST vid antal km eller tidsintervall, till exempel var 15 000 km eller 12 månader, beroende på vad som kommer först. Det finns ingen tolerans, så bilen måste servas exakt vid denna gräns. Det är viktigt att följa serviceintervall oavsett vad som kommer först. Det rekommenderade intervallet för service kan variera från bil till bil och kan variera från 5 000 km till 50 000 km. Det är vanligtvis rekommenderat att följa bilproducentens rekommenderade serviceintervall, som baseras på bilens körda km eller tidsintervall. Det är också vanligt att service ska utföras mellan 10 000 och 30 000 km. Men om du kör mindre än det specificerade kilometerintervallet, gäller ett årsintervall, vanligtvis varje år eller vartannat år.

Om du inte följer serviceintervallet kan det leda till allvarliga problem med din Skoda, såsom motorfel, dåligt bromssystem, defekta delar som kan leda till olyckor eller skador på bilen. Det kan också leda till försämrad bränsleekonomi och ökad utsläpp av skadliga emissioner, det kan också leda till försämring av bilens värde och kan göra din Skoda osäker att köra. Det beror på bilens märke, modell, ålder och körda km och kan variera från bil till bil. Det är viktigt att undersöka serviceplanen för din specifika Skoda för att säkerställa att bilen får rätt typ av service och service vid rätt tidpunkt. Regelmässig service och underhåll är viktigt för att säkerställa att bilen fungerar optimalt och förlänger bilens livslängd.

Mest populära service och reparationer

Spara i snitt 1 942 kr*
4.6 (18 691)
Med stämpel i serviceboken

service med stämpel i serviceboken. Du sparar i genomsnitt 35%* på att jämföra offerter, motsvarande 1 942 kr*.

Just nu priser från 899 kr*
4.6 (3 065)
Spara i genomsnitt 57%*

Boka oljebyte online och spara pengar! Just nu priser från 899 kr*. Inkluderar påfyllning av 4 liter kvalitetsolja och montering av oljefilter. Få offerter och se ditt pris direkt!

Just nu priser från 899 kr*
4.5 (2 206)
Spara i genomsnitt 60%*

Få en basservice och kör säkert med din bil. Just nu priser från 899 kr*. Inkluderar byte av olja och oljefilter, upp till 4 liter kvalitetsolja samt komplett genomgång av din bil med 46 kontrollpunkter.

Spara i genomsnitt 1 629 kr*
4.6 (7 928)
Spara i genomsnitt 33%*

Jämför priser för byte, felsökning eller reparation av bromsar. Du sparar i genomsnitt 33%* eller 1 629 kr*.