Jämför offerter från lokala verkstäder

Bilservice till Nissan

4.6 (678)
  • Få offerter från 300 oberoende verkstäder
  • Spara upp till 60%*
  • Boka tid online och få 3 års garanti
Få offerter
Därför bör du använda autobutler.se när din Nissan ska på verkstad
Bilservice till Nissan
  • Jämför offerter från lokala verkstäder på Bilservice till Nissan
  • Spara upp till 60%* när du reparerer eller servicerer Nissan genom Autobutler
  • Alla verkstäder följer MRF:s reparationsvillkor
  • Vi ger dig extra säkerhet med 3 års garanti på arbete och delar.
  • Du slipper väntetider och kan tryggt boka tid online när det passar dig
Få offerter

Jämför offerter på Bilservice till Nissan

Omdömen av bilservice

Mekomera Verkstad - Bilxtra
ungefär 23 timmar
Mycket trevligt bemötande och de bjöd på bland annat kylarvätskan. Tog lite längre tid än väntat(...
Jesper
Jaguar JAGUAR XF SPORTBRAKE (2015)
Family Car Stockholm
2 dagar
Givetvis svårt för en lekman att veta om servicen var väl genomförd, men mycket bra bemötande.
Johan A.
Volvo V60 (2012)
Stig Center - AD Bilverkstad
3 dagar
Fantastisk service och bra bemötande!
Helena B.
Nissan NISSAN QASHQAI (2017)

Priser på diverse Nissan reparationer & services

De genomsnittliga priserna och besparingarna för de visade bilmärkena baseras på olika modeller och år. Du måste därför skapa ett uppdrag och jämföra offerter för att se ditt faktiska pris och din besparing.
Uppdrag Jämför och spara* Du sparar i genomsnitt*
AC 1 503 SEK 58%
Andra uppdrag 1 416 SEK 41%
Avgaser 1 487 SEK 27%
Basservice 2 291 SEK 62%
Batteri 511 SEK 17%
Besiktning & förberedelse 867 SEK 49%
Bilvård 1 033 SEK 71%
Bromsar 1 262 SEK 30%
Dragkrok 3 263 SEK 29%
Däck, hjul & hjulbyte 843 SEK 56%
Elarbete 1 081 SEK 55%
Felsökning 1 332 SEK 72%
Fjädring / stötdämpare 2 907 SEK 35%
Hjulbyte 338 SEK 52%
Hjulinställning 1 527 SEK 49%
Kamrem / Kamkedja 4 062 SEK 34%
Koppling 4 126 SEK 32%
Motor 3 645 SEK 33%
Oljebyte 1 688 SEK 59%
Service 1 600 SEK 33%
Stenskott/byte av ruta/glasarbete 2 677 SEK 27%
Styrning 1 472 SEK 32%
Växellåda/växelbyte 8 014 SEK 32%
Allt du behöver veta om service för din Nissan

Inspektion och underhåll av din Nissan

Regelbundet underhåll av ditt fordon är avgörande för drift- och trafiksäkerheten. Ingen bilägare kan undvika generellt underhåll. Slitaget på de olika komponenterna i ett fordon beror i första hand på driftsförhållandena. Ju mer du är på resande fot, desto högre är underhållsansträngningen vanligtvis. Om du reser mycket med din Nissan är det värt att välja ett flexibelt underhållsintervall. Om den årliga körsträckan är låg räcker det med ett fast underhållsintervall. Men vad gör besiktningen och underhållet av din bil mer precist, och hur mycket brukar servicen kosta? Vissa komponenter är inte gjorda för att hålla hela din bils livstid. Dessa inkluderar till exempel bromsbelägg, däck, startbatterier och torkarblad. Särskilt med dessa komponenter är slitaget mycket stort, så de bör bytas ut regelbundet. Påfyllning av använd driftvätska ingår också i inspektion och underhåll. Med Autobutler.se kan du jämföra erbjudanden från kvalitetsverkstäder och spara pengar på underhållet av din Nissan.

Vad ingår i ett Nissan bilservice?

En bilservice är en regelbunden kontroll av din bil att säkerställa att den fungerar korrekt och säkert. Detta inkluderar vanligtvis en kontroll av motorolja och filter, bromsar, däck och andra viktiga komponenter. Genom att genomföra en servicekontroll regelbundet kan man förebygga problem och förlänga livslängden på fordonet eller maskinen. Kontakta oss för att boka en servicekontroll idag!

Vad är en bilservice?

En bilservice är en rutinmässig inspektion och underhåll av din Nissan för att säkerställa att den fungerar optimalt och förlänger dess livslängd. Det kan också hjälpa till att förlänga garantin. Det inkluderar vanligtvis en kontroll av bilens oljenivå, däcktryck, bromsar, tändstift och andra viktiga komponenter. Servicekontroller rekommenderas vanligtvis av biltillverkare med fasta intervaller, såsom var 15 000 km eller 12 månader, beroende på vad som kommer först. Det är viktigt att följa dessa rekommendationer för att säkerställa att din bil kör säkert och effektivt.

För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet är det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för servicekontroller. Använd en godkänd mekaniker för servicekontroller för att säkerställa kvalitet och tillförlitlighet. Jämför erbjudanden från verkstäder nära dig med autobutler och spara i genomsnitt 35%.

Frågor och svar - FAQ

Hur mycket kostar Bilservice till Nissan

var kan jag få utfört bilservice

Få offerter

Jämför offert på: Bilservice enligt serviceboken

Läs mer om Bilservice

Få din Nissan i toppskick med regelbundet underhåll och inspektion. Det är viktigt för både driftsäkerhet och trafiksäkerhet. Om du reser mycket med din bil, välj ett flexibelt underhållsintervall för att minska slitage på komponenterna. Vissa delar, som bromsbelägg, däck och torkarblad, behöver bytas ut regelbundet. På Autobutler.se kan du jämföra erbjudanden från kvalitetsverkstäder och spara pengar på underhållet av din Nissan . Låt oss hjälpa dig att hålla din bil i toppskick!

Vad är skillnaden mellan bassservice och bilservice?

En basservice och en bilservice är båda viktiga för att säkerställa att din Nissan kör optimalt och förlänger bilens livslängd, men de är inte samma sak.

En basservice är en vanlig underhållsbehandling av bilen där bilens komponenter kontrolleras och eventuellt justeras eller byts ut. Många kallar också denna typ av service för en liten service. Detta kan inkludera oljebyte, kontroll av bromsar, tändstift, filter och andra viktiga delar. En bilservice är oftast en regelbunden procedur som vanligtvis ska utföras en eller flera gånger per år.

En bilservice är en mer omfattande kontroll av bilen som vanligtvis utförs efter ett visst antal kilometer eller ett visst tidsintervall. Här utförs servicen enligt bilproducentens föreskrifter och kallas också för "stor service" eller "service enligt boken". Det ger en stämpel i serviceboken och kan hjälpa till att behålla garantin från tillverkaren. Det inkluderar ofta att mekanikern går djupare in på kontroll av bilens tekniska system, såsom motor, transmission, fjädring och bromsar. Servicekontrollen kan också inkludera kontroll av bilens elektriska system och utsläpp. Servicekontrollen är oftast mer detaljerad och omfattande än en vanlig service, och det är viktigt att följa bilens servicebok för att säkerställa att bilen alltid är i bra skick.

Det är viktigt att notera att serviceintervallet kan variera från bil till bil, och det är därför viktigt att undersöka serviceplanen för din specifika Nissan. Använd Autobutler för att hitta auktoriserade verkstäder i närheten av dig och få en överblick över priserna för både bilservice och besiktning.

Hur lång tid tar en bilservice?

Om du undrar hur lång tid det tar för en bilservice, kan vi berätta att det beror på vilken typ av fordon det gäller och vilken typ av service som behövs. Generellt sett kan en bilservice ta allt från några timmar till en hel dag. Kontakta oss för att boka en tid för service och få en mer exakt uppskattning av tiden det tar för ditt fordon.

Tiden för en bilservice kan variera beroende på bilens märke, modell, ålder och körda kilometer. Det kan också variera från verkstad till verkstad. Generellt kan en bilservice ta från ett par timmar till en dag eller två, beroende på omfattningen av arbetet och om det behövs byta ut delar.
En vanlig bilservice kan ta från 2 till 4 timmar, där bilens komponenter kontrolleras och eventuellt justeras eller byts ut, såsom oljebyte, kontroll av bromsar, tändstift, filter och andra viktiga delar.

En mer omfattande bilservice kan ta längre tid, eftersom den vanligtvis omfattar en kontroll av bilens tekniska system, såsom motor, transmission, fjädring och bromsar, samt kontroll av bilens elektriska system och utsläpp. I sådana fall kan bilservice ta från 1 till 2 dagar.

Det är viktigt att notera att serviceintervallet kan variera från bil till bil, och det är därför viktigt att undersöka serviceplanen för din specifika Nissan. Använd Autobutler för att hitta auktoriserade verkstäder i närheten av dig och få en översikt över priserna och tidsramarna för bilservice..

Är bilservice nödvändig på min Nissan ?

Varför är bilservice viktig och hur kan det påverka din bil? Lär dig mer om varför regelbunden service kan förlänga livslängden på din bil och minska risken för kostsamma reparationer. Kontakta oss idag för att boka din nästa bilservice.

Ja, service på din Nissan är nödvändigt, men det är inte lagstadgat. Servicebesök är frivilliga, medan bilbesiktning är obligatorisk. Men för att säkerställa att din Nissan kör optimalt, är det starkt rekommenderat att genomföra det. Regelmässig service och underhåll av bilen kan hjälpa till att förhindra allvarliga problem och spara dig stora kostnader på lång sikt.

En bilservice är en vanlig underhållsbehandling där bilens komponenter kontrolleras och eventuellt justeras eller byts ut. Detta kan inkludera oljebyte, kontroll av bromsar, tändstift, filter och andra viktiga delar. Servicebesök är en mer omfattande kontroll av bilen som vanligtvis utförs efter ett visst antal kilometer eller en viss tidsperiod enligt serviceboken.

Regelbunden service kan hjälpa till att förhindra allvarliga problem, såsom motorfel, dåligt bromssystem och defekta delar som kan leda till olyckor eller skador på bilen. Det kan också hjälpa till att upprätthålla bilens värde och förlänga bilens livslängd.

Det är viktigt att undersöka serviceplanen för din bil för att säkerställa att bilen får rätt typ av service och servicebesök vid rätt tidpunkt. Det kan också variera från bil till bil och från land till land. Använd Autobutler för att hitta auktoriserade verkstäder i närheten av dig och få en översikt över priserna och tidsramarna för service och servicebesök.

Vad händer om man inte följer Nissan service?

Om man inte följer serviceintervallet för sin Nissan, kan det leda till allvarliga problem med bilen och till och med olyckor. De flesta bilar har idag tre års garanti på vanlig delar och sju års rostgaranti. Om du har en garanti på din bil är det viktigt att verkstäderna utgår från punkterna i serviceboken för att garantin ska gälla. En stämpel i serviceboken är din garanti för att arbetet har utförts enligt föreskrifterna.

Regelmässig service och underhåll är viktigt för att säkerställa att din Nissan kör utan överraskningar. Om du inte följer serviceplanen kan det leda till obehagliga överraskningar. Detta beror på att bilens viktiga delar inte får den service som var avsedd. Detta kan leda till gammal olja och delar som inte smörjs, vilket kan orsaka större slitage.

Det kan också leda till försämring av bilens värde, eftersom bristande service kan leda till att bilen inte uppfyller de lagstadgade kraven. Det kan också leda till att bilen inte är säker att köra och att den inte kan godkännas vid inspektion. Det är viktigt att undersöka serviceplanen för din bil för att säkerställa att bilen får rätt typ av service och servicebesök vid rätt tidpunkt. Använd Autobutler för att hitta auktoriserade verkstäder i närheten av dig och få en översikt över priserna och tidsramarna för service och servicebesök.

Få offerter

Jämför offert på: Bilservice enligt serviceboken

Vad kostar en liten bilservice?

Undrar du vad det kostar för en liten bilservice? Vi erbjuder prisvärda alternativ för att hålla din bil i toppskick. Kontakta oss idag för att boka din service och få en offert.

Om din bil är äldre än 2-5 år är den troligtvis inte längre täckt av bilproducentens fabriksgaranti. Det är viktigt att få bilen kontrollerad av en professionell för att säkerställa att den är i bra skick och redo att köra. På Autobutler kan du just nu få en liten service (Basisservice) från endast 937 kr.*. En Basisservice på Autobutler inkluderar upp till 46 kontrollpunkter inklusive byte av 4L högkvalitativ olja och oljefilter.

En Basisservice inkluderar olje- och filterbyte, vilket är viktigt för att hålla bilens motor i bra skick, eftersom det kan påverka bilens prestanda och öka dess livslängd. Om det var länge sedan bilen var på verkstad kan det vara en bra idé att få den kontrollerad för att säkerställa att den är i gott skick.

Om du är osäker på om din bil har småskador kan det vara en bra idé att få den kontrollerad av en professionell för att säkerställa att det inte finns några skador som kan leda till större problem i framtiden.

Om du precis har köpt en bil eller ska sälja din bil kan det vara en bra idé att få den kontrollerad av en professionell för att få en översikt över eventuella fel och brister, så att du kan få en överblick över bilens skick och eventuella reparationer som behöver utföras. Använd Autobutler för att hitta auktoriserade verkstäder i närheten av dig och få en överblick över priserna från verkstäderna i din närhet.

Hur långt kan man gå över serviceintervallen?

När det gäller serviceintervaller är det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att fordonet fungerar optimalt. Att gå över serviceintervallet kan leda till onödiga problem och kostnader på lång sikt. Om du behöver förlänga serviceintervallet av någon anledning, kontakta en kvalificerad mekaniker för att diskutera alternativ och möjliga konsekvenser.

Serviceintervaller måste följas SENAST vid antal km eller tidsintervall, till exempel var 15 000 km eller 12 månader, beroende på vad som kommer först. Det finns ingen tolerans, så bilen måste servas exakt vid denna gräns. Det är viktigt att följa serviceintervall oavsett vad som kommer först. Det rekommenderade intervallet för service kan variera från bil till bil och kan variera från 5 000 km till 50 000 km. Det är vanligtvis rekommenderat att följa bilproducentens rekommenderade serviceintervall, som baseras på bilens körda km eller tidsintervall. Det är också vanligt att service ska utföras mellan 10 000 och 30 000 km. Men om du kör mindre än det specificerade kilometerintervallet, gäller ett årsintervall, vanligtvis varje år eller vartannat år.

Om du inte följer serviceintervallet kan det leda till allvarliga problem med din Nissan, såsom motorfel, dåligt bromssystem, defekta delar som kan leda till olyckor eller skador på bilen. Det kan också leda till försämrad bränsleekonomi och ökad utsläpp av skadliga emissioner, det kan också leda till försämring av bilens värde och kan göra din Nissan osäker att köra. Det beror på bilens märke, modell, ålder och körda km och kan variera från bil till bil. Det är viktigt att undersöka serviceplanen för din specifika Nissan för att säkerställa att bilen får rätt typ av service och service vid rätt tidpunkt. Regelmässig service och underhåll är viktigt för att säkerställa att bilen fungerar optimalt och förlänger bilens livslängd.

Mest populära service och reparationer

Just nu priser från 125 kr*
4.6 (7 953)
Spara i snitt 54%*

Boka hjulbyte och spara pengar! Priser från 125 kr*. Spara i genomsnitt 54%* på att jämföra offerter på autobutler.se. Få offerter och se ditt pris direkt!

Just nu priser från 563 kr*
4.6 (192)
Spara i snitt 60%*

Boka däckbyte och spara i genomsnitt 60%*. Byt och avbalansera dina däck enkelt, snabbt och nära dig. Just nu priser från 563 kr*. Få offerter på däckbyte!

Spara i snitt 1 992 kr*
4.6 (18 310)
Med stämpel i serviceboken

service med stämpel i serviceboken. Du sparar i genomsnitt 35%* på att jämföra offerter, motsvarande 1 992 kr*.

Just nu priser från 937 kr*
4.5 (2 153)
Spara i genomsnitt 59%*

Få en basservice och kör säkert med din bil. Just nu priser från 937 kr*. Inkluderar byte av olja och oljefilter, upp till 4 liter kvalitetsolja samt komplett genomgång av din bil med 46 kontrollpunkter.