Mekonomen Frölunda - Långedrag - Godkänd Bilverkstad

Redegatan 4, 42677 Västra Frölunda
Medlem av Mekonomen
4,8
(1094)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

AC Kontroll och AC påfyllning i Göteborg

En bra AC-kontroll kan räcka för att din AC ska fungera optimalt igen! Vi erbjuder felsökning, ac-service, ac-reparation och byter ut eventuella reservdelar vid behov. Boka tid för AC service i Göteborg online, här hos oss. Vi finns i Torpavallen, för AC service i Göteborg och Partille. Vi finns även i Långedrag, för AC påfyllning i Frölunda, nära Grimmered.

Gör en AC påfyllning i Göteborg

En trasig AC måste repareras. Och det finns roligare saker att göra på semestern än att lämna in bilen på verkstaden. Då är det bättre att göra en enklare AC-kontroll i förebyggande syfte. Vi hjälper dig med billig AC påfyllning i Göteborg, Partille och Frölunda för bästa pris.

Vi jobbar med:

AC Service

AC Påfyllning

AC Reparation

Vi på Mekonomen i Göteborg är ackrediterade för att utföra AC reparationer på alla typer av

fordon.

AC Kontroll i Göteborg

AC i din bil bör kontrolleras varje år. En fullt fungerande luftkonditionering skonar även miljön då den hindrar läckage av köldmedel. Vid ett läckage räcker det inte med att “fylla på”AC-anläggningen. Vi provtrycker och felsöker din AC på riktigt så att du vet om systemet behöver lagas. Detta är lagen. Vi erbjuder billig AC service och billig AC påfyllning i Göteborg och Västra Frölunda.

Vad som ingår:

– Återvinning/tömning av köldmedium (R-134a)

– Vakuumsug 20-30 min / tar bort all fukt, bakterier och smuts

– Tömning av gammal kompressorolja

– Täthetsprovning och läcksökning

– Påfyllning av köldmedium (R134-a) (kostnad tillkommer)

– Påfyllning av UV-spårmedel, kompressorolja (PAG)

– Kontroll av kondensor, kompressor, termometer och andra nödvändiga AC delar.

Boka tid online för AC påfyllning och AC service i Göteborg och Västra Frölunda. Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något!

Så får du en skön temperatur i bilen

Säg den som inte längtar till sommarvärmen. Men du vill inte ha för mycket av den inne i din bil. Nu är det därför hög tid att kontrollera att din AC fungerar perfekt. Här är några heta tips för att alla i bilen ska få en skön semester.

Trettio grader i skuggan. Blå himmel och stekande sol. Och några hundra mil kvar på sommarens bilsemester. Då vill du inte gärna upptäcka att bilens AC gått sönder. Vi hjälper dig med AC påfyllning i Göteborg.

Se till att använda din AC

Om en klimatanläggning används för sällan kan den börja läcka. Rekommendationen är att använda din AC minst en gång per månad. Boka AC påfyllning i Göteborg hos oss så hjälper vi dig!

Skydda hela bilen mot sommarvärmen

Även om du kanske gillar sol och värme gör inte din bil det. Hetta och stekande sol sliter på både lack och däck, och alla vätskor som olja och bromsvätska påverkas mer.

AC Service – Bra att veta

Normalt fungerar AC:n bra igen efter en service, påfyllning av köldmedium (AC gas) brukar vara lösningen, men om någon reservdel slutat fungera eller om det finns läckage i systemet kommer du även att behöva byta ut dessa reservdelar för att ACn ska fungera optimalt. Vi

hjälper dig med AC service i Göteborg.

AC Reparation – Bra att veta

Om vi finner att någon reservdel slutat fungera behöver du förstås boka en ny tid för reparationen som således är ett separat jobb och ingår inte i själva servicekostnaden. En AC-service i Göteborg garanterar sålunda inte att bilens AC kommer att fungera fullt ut, men är nödvändig som ett första steg och för de flesta tillräcklig för att få en fungerande AC.

Passa på att boka bilservice

Passa på att samtidigt som du servar din AC även boka bilservice i Göteborg. Letar du efter en bra bilverkstad i Göteborg / Partille / Frölunda? På Mekonomen servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla, och i våra verkstäder arbetar branschens skickligaste mekaniker och fordonstekniker.

Lyser din servicelampa?

Vi utför bilservice på nästan alla bilmärken, inkl. bl.a. Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, Skoda, Toyota, Kia, Volvo, VW m.m. När du kommer till Mekonomen i Göteborg för service eller reparation av din bil får du alltid minst 3 års garanti på både reservdelar och utfört arbete. Du får även prisgaranti och 1 års fri assistansförsäkring!

Letar du efter en verkstad i Västra Frölunda?

Gör som 1 405 624 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.