Mekonomen Frölunda - Långedrag - Godkänd Bilverkstad

Redegatan 4, 42677 Västra Frölunda
Medlem av Mekonomen
4,8
(1094)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Välkommen till en professionell bilverkstad i Frölunda – Göteborg. Hos oss kan du få din bilservad och reparerad av mekaniker med breda kunskaper och lång erfarenhet. Vi kan få ordning på alla bilmodeller och kan lösa alla problem.

Oavsett om du behöver av vanlig service eller en grundlig reparation så kan vi hjälpa dig. Dukan givetvis också vända dig till oss för stora och små försäkringsreparationer. Om du köper reservdelar av oss så lämnar vi tre års garanti.

Är du i behov av en professionell och serviceorienterad bilverkstad i Frölunda Göteborg?

Välkommen att kontakta oss för att boka tid hos Mekonomen Långedrag!

Bilverkstad i Göteborg med full kontroll

Vill du att din bil ska få en riktig översyn av en mekaniker som verkligen vet vad som gäller? Är du orolig för ett konstigt ljud som hörs när du kör eller vill du att vi ska kontrollera bilens allmänna skick? Önskar du hjälp med ac påfyllning? Oavsett vad du behöver så kan vi hjälpa dig.

Om du är osäker på vad som är fel med din bil så kan vi genomföra en felsökning. Vi gör då en grundlig kontroll av bilen där vi dokumenterar alla brister noga. När vi är klara med felsökningen så går vi igenom resultaten tillsammans med dig och lägger upp en plan för hur vi ska åtgärda problemen. Vi arbetar alltid hårt för att komma fram till en lyckad – och ekonomiskt fördelaktig – lösning. På vår bilverkstad får du tillgång till kompetenta reparationer till bra priser – men vi tar aldrig några genvägar och kompromissar inte med kvaliteten. Vårt mål är att se till att din bil är maximalt säker ute på vägarna.

Välkommen till oss på Mekonomen Göteborg – Långedrag.

Bilverkstad Frölunda, Göteborg – vi åtgärdar 2:or

Har du varit på bilprovningen nylig

en och fått en eller annan 2:ai protokollet? Vi kan åtgärda dessa brister så att du slipper återbesök hos Bilprovningen. Vi är experter på att släcka 2:or!

Bromsar, lampor, AC, motor, elektronik – när du besöker vår bilverkstad i Göteborg, Långedrag Västra Frölunda så tar vi hand om din bil oavsett vilka fel den har. Vi erbjuder en helhetskompetens när det handlar om reparationer och service. Vi ser till att din bil fungerar på ett trafiksäkert sätt genom att tidigt hitta felen. På det sättet slipper du framtida – och betydligt dyrare problem. Genom att komma in med bilen får regelbundna

kontroller så kommer ditt fordon att hålla längre.

Oavsett vilket bilmärke eller årsmodell det handlar om så kan vi hjälpa dig. Våra mekaniker är erfarna och kunniga och vet hur man lokaliserar fel på bilen, och vi har koll på de olika märkenas komponenter och hur ofta de behöver bytas

Vi arbetar enligt tillverkarens instruktioner

När vi tar hand om din bil arbetar vi helt efter de instruktioner som tillverkaren utfärdar. Vi utför allt “by the book” och prickar av varje punkt på checklistan, bland annat dessa:

Byte av oljefilter

Byte av luftfilter

Byte av tändstift

Byte av kamrem

Plus mycket mer – vi kontrollerar och servar din bil oavsett problem. Allt noteras givetvis i serviceboken så att du inte får några problem om du någon gång önskar sälja bilen.

Säkerhet och miljö i fokus för oss

För varje dag blir vi bättre på frågor som rör kvalitet, miljö och säkerhet, Vi är en godkänd bilverkstad dit du tryggt kan lämna in din bil. Här är de ledord vi arbetar efter.

Pålitlighet. Vårt arbete bygger alltid på god service och rätt kompetens för att utföra arbetet. Vi följer alltid de lagar, regler och rekommendationer som gäller inom branschen.

Tydlighet. Vi informerar alltid vilka tjänster som ingår i priset och berättar redan från början vad vi ska göra. När vi är klara får du alltid ett kvitto, antingen fysiskt eller digitalt.

Säkerhet. Vi arbetar alltid efter tydliga rutiner och är väl försäkrade. Vårt mål är att vara en hälsosam arbetsplats som tar ansvar för miljön.

Reparation och service av bromsar

Att bromsarna fungerar som de ska är av absolut största vikt för din säkerhet ute på vägarna. Vi hjälper dig att kontrollera skicket på bromssystemet och byter ut bromsskivor och bromsklossar om det behövs.

Bromsvätskan viktig för att bromsarna ska fungera ordentligt och den bör bytas ut vartannat år. Vi byter ut bromsvätskan enligt tillverkarens anvisningar.

Vi tar hand om din bil på bästa sätt

När du vänder dig till vår bilverkstad i Göteborg så kan du vara säker att vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi ingår i en större grupp av verkstäder och vi välkomnar små och stora bilar från alla märken. Vi tar gärna på oss ansvaret att fräscha upp din bil – oavsett om det är dags för den årliga servicen, eller om du har något specifikt som behöver lagas eller bara vill ha hjälp med däckbytet. Vi har gedigen erfarenhet när det handlar om bilar – vi kan hjälpa dig med allt från motorproblem till bromsbyten.

Letar du efter en kompetent bilverkstad i Göteborg? Hör av dig till oss – ser till att din bil håller sig i toppform. Välkommen till oss på Mekonomen Långedrag

Letar du efter en verkstad i Västra Frölunda?

Gör som 1 405 624 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.