Bolands Bil & Mek

Knivstagatan 11, 75323 Uppsala
4,2
(19)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Se recensioner av Bolands Bil & Mek . Jämför priser med autobutler.se och spara pengar när bilen behöver en verkstad.

Senaste omdömen

Ann L.
10 dagar sedan
Mercedes-Benz MERCEDES-BENZ E 200 KOMP 2009
Viste inte hur man öppnar motorhuven (MB). Letade länge innan han hittade AC nippeln. Sa att det var fel på kompressorn, systemfel, läckande slangar eller att filtren behövde bytas. Inget man får förtroende för. Tog bara 500 för felsökning.
Alexander W.
18 dagar sedan
Renault Megane 2014
Arbetet verkar vara utfört men fick påminna om stämpel i servicebok och nollställning av serviceintervallet. Fick ingen servicedeklaration.
Alexander W.
18 dagar sedan
Renault Megane 2014
Inga konstigheter kring AC service och påfyllning enligt avtal, men fick ingen deklaration eller resultat från alla tester.
Fredrik F.
19 dagar sedan
Renault Clio 2019
Blev dyrare än avtalat ca 330 kr men stiften är också av bättre kvalitet. Så på det hela är jag nöjd.
Martin W.
ungefär en månad sedan
Volkswagen Golf 2020
John L.
ungefär en månad sedan
Kia Ceed 2012
Bra bemötande bra service
Göran H.
ungefär en månad sedan
Peugeot 308 2015
Pierre F.
ungefär 2 månader sedan
Renault Megane 2014
Trevlig personal, punktlig återlämning - och lånebil.
[email protected]
ungefär 2 månader sedan
Volkswagen Golf 2014
Mycket svårt att ge bra betyg. Offerten löd på 1500 kr Följande saker var listade, ingen rapport om något så nedan. Systemet var tomt. Verkstaden fyllde då på 450 gram till en kostnad med en timmes arbete och moms av 3125 kr. Ingen kontakt togs för att informera om ökade kostnader. Vi upphämtning gavs ingen rapport om vilka kontroller som genomförs. Budskapet var att det borde dröja länge innan det läckt ut igen. Hoppas att inte behöva fylla på om någon vecka igen. Kändes så oseriöst att jag betalade och snabbt åkte därifrån och tänker inte återkomma någonsin igen. Trycktest av systemet för att kontrollera otätheter - ingen kontroll/ingen rapport Kontroll av rör - ingen kontroll/ingen rapport Kontroll av anslutningar - ingen kontroll/ingen rapport Kontroll av samlingspunkter - ingen kontroll/ingen rapport Kontroll av fastsättning - ingen kontroll/ingen rapport Kontroll av kompressor - ingen kontroll/ingen rapport Kontroll av drivrem och fläkt - ingen kontroll/ingen rapport Tömning och torkning av systemet - ingen kontroll/ingen rapport Vakuumtest - ingen kontroll/ingen rapport Spårmedel och kompressorolja - ingen kontroll/ingen rapport Diverse material och verkstadsmaterial 3 års garanti på arbete och reservdelar
Roger E.
ungefär 2 månader sedan
Renault MEGANE E-TECH ELECTRIC 2023
Bra service

Letar du efter en verkstad i Uppsala?

Gör som 1 406 748 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.