Bolands Bil & Mek

Knivstagatan 11, 75323 Uppsala
4,6
(5)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Bolands Bil & Mek och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till vår bilverkstad i hjärtat av Uppsala, där vi har ägnat de senaste tio åren åt att erbjuda förstklassig service för alla bilmärken och modeller. Hos oss är varje bil unik och får den omsorg den förtjänar.

Vår passion för bilar sträcker sig över alla märken, från klassiska till moderna. Med vår expertis och erfarenhet kan du lita på att vi tar hand om din bil med precision och noggrannhet. Vi förstår vikten av att hålla din bil i toppskick, oavsett om det handlar om en rutinmässig service eller en mer omfattande reparation.

På vår verkstad möts du av en välkomnande atmosfär och ett team av dedikerade tekniker som är redo att ta sig an alla utmaningar din bil kan ställa oss inför. Vi strävar efter att ge dig en smidig och bekymmersfri upplevelse varje gång du besöker oss.

Oavsett om det är en liten fix eller en större reparation, litar Uppsalas bilägare på oss för att få jobbet gjort rätt. Besök oss idag och upptäck varför vi är det självklara valet för alla dina bilbehov!

Senaste omdömen

  • Läge

    4.8

  • Priset

    4.8

  • Arbetet

    4.6

  • Servicen

    4.6

  • Dialogen

    4.6

  • Renlighet

    4.4

Christer L.
3 dagar sedan
Hyundai SANTA FE 2.2 A5 2007
Bra service
Michael B.
3 dagar sedan
Volkswagen Touran 2018
Inga konstigheter!
Leo
7 dagar sedan
Ford DNW FOCUS 2004
Jaan V.
12 dagar sedan
Ford Focus 2013
Adin
14 dagar sedan
Kia Ceed 2016
Tack för snabb och smidig service! Ett extra plus för lånebilen 👍🏻

Letar du efter en verkstad i Uppsala?

Gör som 1 383 118 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.