Speedy Tyres - BDS Bilverkstad

MANUFAKTURGATAN 9, 41705 Göteborg
Medlem av BDS
3,6
(20)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Se recensioner av Speedy Tyres - BDS Bilverkstad . Jämför priser med autobutler.se och spara pengar när bilen behöver en verkstad.

Senaste omdömen

Nicole D.
3 dagar sedan
Volvo B + V70 2008
Hans P.
3 dagar sedan
Volkswagen Passat 2013
Arbete bra utfört men lång tid än utlovat Fler fel upptäcktes och åtgärdades 3 timmar totalt
Peter P.
8 dagar sedan
Renault Kangoo 2014
Zamuel L.
17 dagar sedan
Peugeot 307 CC 2,0 2003
Fick till mig att det var fläkten som det var fel på. När jag startar utanför verkstaden så går fläkten igång. Visar sig senare att det är glapp i en kontakt till fläkten och inte själva fläkten…. Betalade för felsökning i upp till en timme. Bilen var där från 08:00 till 14.. (ringde vid 14 eftersom det stod uthämtning 14 i avtalet)
Alexander G.
22 dagar sedan
Nissan NISSAN QASHQAI 2014
Dåligt bemötande. Ringde inte och berättade hur det gick, fick betala för det jag redan visste. Löste inte problemet, undrar om de ens försökte... Waist of time and money.
Svar från Speedy Tyres - BDS Bilverkstad
22 dagar sedan
Hej, Tack för att du tar dig tid att skriva en recension. Jag beklagar att du inte är nöjd med vårt bemötande. Vi förstår att det är frustrerande när problem inte löses som förväntat. Din bokning gällde en felsökning, och vi utförde en grundlig undersökning av problemet. Det framgick tydligt på kvittot att din dragkrok inte kunde öppnas eller lagas utan risk för ytterligare skador. Du bad oss att värma upp dragkroken, men eftersom den är gjord av aluminium, inte metall, var detta inte möjligt utan att orsaka ytterligare skador. Den enda lösningen vi kunde erbjuda var att byta ut dragkroken, eftersom den inte är original och inte kan repareras på ett säkert sätt. Vår kollega var mycket trevlig och professionell i sitt bemötande. Vi beklagar att du är missnöjd med den information vi gav om att det kanske skulle gå sönder om vi försökte öppna den. Vi hoppas att vi kan få möjlighet att hjälpa dig på ett bättre sätt i framtiden.
Anders
29 dagar sedan
Volvo V60 2015
Bra service!
Simon
ungefär en månad sedan
Volvo V60 Cross Country 2015
Oscar E.
ungefär en månad sedan
Mitsubishi MITSUBISHI OUTLANDER 2016
Patrik M.
ungefär en månad sedan
Seat LEON ST 2016
Även med bokad tid tog det lång tid, flera återbesök samt fel däck monterade och var tvungen att åka tillbaka och då fick jag vänta över 2 timmar. Felsökningen resulterade i att de menade på det var alla 4 stötdämpare som var dåliga, alla däck behövde bytas ut samt hjulinställning och balansering för att få bort den lilla vibration jag kände. + Dock för trevlig personal i övrigt. Billig felsökning!
Tobias A.
ungefär 2 månader sedan
Volvo S40 2009

Letar du efter en verkstad i Göteborg?

Gör som 1 406 748 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.