Twins Cars ( FRI LÅNEBIL )

Mått-johans väg 2, 73272 Fellingsbro
4,5
(28)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Se recensioner av Twins Cars ( FRI LÅNEBIL ). Jämför priser med autobutler.se och spara pengar när bilen behöver en verkstad.

Senaste omdömen

Magnus
23 dagar sedan
Hyundai i40 2015
Nöjd
Amar
23 dagar sedan
Renault JA 2003
Snabba och duktiga
Seif
23 dagar sedan
Toyota Prius 2007
Hjälpsamma och trevliga
Seif
23 dagar sedan
Kia Sorento 2009
Bra service och trevliga personal
Marcus
23 dagar sedan
Peugeot 508 2011
Perfekt 👌
Stefan J.
23 dagar sedan
Mercedes-Benz MERCEDES-BENZ C 320 CDI 2009
Lämnade in bilen måndag kl 08.00, och fick en lånebil och löfte om att han skulle ringa när bilen blev klar, men troligen runt 11.00. Efter att ingen hört av sig så åkte jag tillbaka vid 12.00 tiden och fick då till svar att han försökt ringa mig, vilket inte stämde, hade inga missade samtal i mobilen. Han berättade då att det blivit en felkod på bilen efter genomförd service (EBV, ABS och ESP är ej tillgängliga Diagnos/bromsprovare) men att det felmeddelandet skulle försvinna när jag kört en stund. Men felet försvann inte så jag fick tid till dan därpå kl10.00 då skulle nämligen ytterligare mekaniker vara på plats som kunde diagnosinstrumentet bättre. Väl tillbaka dit dan därpå så försökte denne under två timmar återställa felmeddelandet utan att lyckas, så han bestämde att jag kunde komma dit kl10.00 dan därpå för då skulle han ha med sig en ytterligare tekniker som kunde lösa det med hjälp av dator. Så jag åkte dit en tredje gång dan därpå till kl10.00 men då hade de inte dykt upp än men mekaniker på plats lovade att ringa så fort de anlänt. När klockan blivit 11.30 så beslutade jag att trots att ingen ringt att åka tillbaka och fick då beskedet att de fortfarande inte kommit 1.5tim efter avtalad tid. Mannen på plats ringde då till dem och fick till svar att de befann sig i Eskilstuna men att de skulle åka dit på stört. Efter 35min så dök de upp, hejade och försvann in på kontoret. Efter att ha väntat ytterligare en halv timma så gick jag och frågade om de skulle titta på min bil och fick till svar att vi håller på och laddar ner programvaran till ditt bilmärke. Ok va bra då vet jag. Bilen blev tillslut klar efter många turer kl14.30. Alltså 4.5timmas väntan och tre dagars körning fram och tillbaka från och till verkstaden. Ni får själv bilda er en uppfattning om vad ni tycker att de ska ha för betyg för sin serviceanda.
Jörgen F.
ungefär en månad sedan
Nissan NISSAN QASHQAI 2010
Trevlig personal och bra service
Robert
2 månader sedan
Mercedes-Benz E 220 CDI 2013
Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Stefan B.
3 månader sedan
Volvo XC90 2016
Trevligt, bra service så långt, bra pris, nöjd
Linde W.
3 månader sedan
Volkswagen GOLF 1,6 2001
de kunde inte utföra allt jobb som var överenskommet, lovad lånebil var inte heller tillgänglig, det jobb de kunde utföra utfördes på ett snabbt sätt, konversation och betalning var trevlig/effektiv.

Letar du efter en verkstad i Fellingsbro?

Gör som 1 358 387 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.