GPS Auto Service

Saldovägen 5, 17562 Järfälla
4,7
(2063)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Se recensioner av GPS Auto Service . Jämför priser med autobutler.se och spara pengar när bilen behöver en verkstad.

Senaste omdömen

Olavi
en dag sedan
Toyota TOYOTA YARIS HYBRID 2017
Ali
2 dagar sedan
BMW X2 SDRIVE20I 2017
Petter W.
5 dagar sedan
Volvo V40 2014
Stefan S.
5 dagar sedan
Volkswagen Golf 2016
Smidigt, bra kommunikation, bra pris
Ulf K.
6 dagar sedan
BMW 525I TOU 2004
Snabb å proffsig
Rickard H.
7 dagar sedan
Volkswagen Golf 2016
Lika bra som vanligt. Snabbt gick det också, fick kamrem och vattenpump klart på ca 2 timmar bara. Bilen rullar fint nu igen!
Mathias B.
8 dagar sedan
Citroën C3 2018
Trevligt bemötande och prisvärd service.
Åke
9 dagar sedan
Mercedes-Benz C 250 CDI 4MATIC 2012
Senaste reparationen på GPS Autoservice i Järfälla var en katastrof! ABS-lampan lyste och det var det jag ville ha hjälp med att felsöka och lösa. Verkstaden hade bilen i en månad. Under denna tid var det extremt svårt att nå dem och att få några svar, tex när bilen är klar. När jag fick tillbaka bilen var ABS-pumpen bytt men inte fastskruvad. Den hängde lös i bara rören. Flera plastkåpor var inte fastskruvade och skruvar saknades. Verkstaden påstod att de bytt en ABS-ring och där de glömt att montera tillbaka skyddskåpan för hjullager. Skyddskåpan saknas. Hjulmuttrar var inte åtdragna med rätt moment. Efter verkstadsbesöket har jag varit tvungen att komplettera med nya skruvar och skyddskåpa. Dra hjulmuttrar i rätt moment. Mycket oprofessionell verkstad. Dom kommer jag aldrig att anlita igen.
Svar från GPS Auto Service
5 dagar sedan
Hej, Tack för att du förtydligade situationen. Det är beklagligt att du upplevde problem med reparationen av din bil hos oss på GPS Autoservice i Järfälla. Jag bekräftar att det var en bilelektriker (ett annat företag) som utförde det senaste arbetet på din bil och att vi endast fick den tillbaka för färdigställande. Det är viktigt att poängtera att du som kund var fullt medveten om att bilen lämnades till en elektriker för det senaste arbetet, och att du även hämtade bilen därifrån innan påsken. Vi beklagar djupt att vi inte öppnade motorhuven för att dubbelkolla arbetet innan du hämtade bilen. Tyvärr led vi av brist på personal och det var högsäsong för däckbyte vilket gjorde det svårt för oss att upprätthålla den vanliga kvaliteten på vår service. Vi är medvetna om att det är vårt ansvar att säkerställa att arbetet är korrekt utfört innan vi lämnar över bilen till dig, och vi tar fullt ansvar för detta misstag. Vi kommer att se över våra interna rutiner för att förbättra vårt arbetsflöde och säkerställa att liknande situationer inte inträffar i framtiden. Om det finns något mer vi kan göra för att rätta till situationen är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar din förståelse och hoppas att vi får möjlighet att visa dig en förbättrad service i framtiden. Med vänliga hälsningar, GPS Auto Service
Håkan H.
11 dagar sedan
Fiat Ducato 2012
Allt enligt offert. Inlämning framflyttad en vecka pga. snö, inga problem. Kamrem- och oljebyte väl genomfört och telefonsamtal när det var klart.
Markus
15 dagar sedan
Volvo V60 2013
Trevliga och smidigt!

Letar du efter en verkstad i Järfälla?

Gör som 1 375 146 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.