LBT Bilservice & Rekond

Spårgatan 3, 60233 Norrköping
4,7
(6)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från LBT Bilservice & Rekond och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se

LBT Bilservice & Rekond är din pålitliga partner när det kommer till professionell bilvård och service. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster som inte bara håller din bil i toppskick utan också ger dig en trygg och bekväm körupplevelse.

Vårt erfarna team av mekaniker och bilvårdsspecialister arbetar med precision och omsorg för att säkerställa att varje detalj på din bil behandlas noggrant. Oavsett om det är en vanlig service, reparation eller en omfattande rekonditionering, så strävar vi alltid efter perfektion.

Vi förstår vikten av din bil som ett värdefullt tillgång och investering. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov och håller din bil i optimalt skick. Våra tjänster omfattar allt från oljebyte och däckservice till professionell invändig och utvändig rekonditionering.

På LBT Bilservice & Rekond värdesätter vi kundnöjdhet högt och strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi lovar att ge dig en personlig och professionell upplevelse varje gång du väljer att lita på oss med din bil.

Oavsett om du behöver en regelbunden underhållsservice eller önskar att återställa bilens glans genom en omfattande rekonditionering, kan du lita på LBT Bilservice & Rekond för att leverera överlägsen kvalitet och service. Ge din bil den uppmärksamhet den förtjänar hos oss!

Senaste omdömen

 • Priset

  4.8

 • Arbetet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Dialogen

  4.8

 • Renlighet

  4.5

 • Läge

  4.5

Isac
5 dagar sedan
Opel OMEGA 4D ELEGANCE 2 1999
Trevlig personal löste felsökte väldigt bra löste problem ett direkt fantastiskt service
Bo M.
7 dagar sedan
Mercedes-Benz A 180 2019
Mkt bra!
Bertil E.
28 dagar sedan
Volkswagen T-Roc 2022
Anders O.
ungefär 2 månader sedan
Volvo V60 2015
Saknar ett protokoll av vad som är kollat, typ fryspunkt kylarvätska , däckdjup mm.Frågade när jag hämtade, de sa att det finns i bilen,var då?? annars trevligt bemötande, men man vill ha ett protokoll som visar vad som är kollat, samma som hos märkesverkstaden. Hade stora problem att återställa Volvos servicevarning. Totalt gör det att man blir lite fundersam om att det är bra att spara 20% jämfört med originalservice. Dessutom får man ju givetvis inga uppdateringar i programmvaran, visste det innan iofs....
Jagar I.
2 månader sedan
Volvo V40 2015
Städade efter sig, klockrent.

Letar du efter en verkstad i Norrköping?

Gör som 1 374 353 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.