Däckdirekten Trestad AB

Magnetvägen 4, 46138 Trollhättan
4,0
(1)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Däckdirekten Trestad AB och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till Däckdirekten!

Vi är ett däckhotell som utgår från Trollhättan, vi hjälper dig med alla bitar kring däckservice. Företaget startade upp hösten 2019 av en idé om att göra däckbytet lättare och framförallt tidssparande för bilägare, detta genom att förvara hjulen på ett däckhotell och samtidigt underhåll, tvätta och serva dem innan nästa hjulskifte. Vi har som mål att alltid kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen och de mest önskvärda lösningarna. När säsongen för hjulskifte närmar sig vill vi att det ska vara 100% stressfritt för dig!

Vad är då ett däckhotell kanske du undrar? Det är precis som det låter, ett hotell för däck som du inte använder för tillfället. För att däcken ska må som bäst behöver de mörkt och i jämn temperatur för att skyddas så att du kan fortsätta använda dem så länge som möjligt!

När säsongen för hjulskifte närmar sig ser vi till att ha tvättat, kontrollerat, fyllt på med luft och balanserat dina hjul, allt för att du ska kunna känna dig så trygg du bara kan med din bil.

Vi hjälper självklart till med annan service av däck och fälg under hela året. Vi är flexibla och kan köra ut och hjälpa till vid olika tillfällen. Mer info kan du hitta på sidan om våra tjänster.

Senaste omdömen

Mattias
4 månader sedan
Kia PICANTO,SA 2009
Trevlig personal
Svar från Däckdirekten Trestad AB
4 månader sedan
Hej Mattias. Tack för ditt fina omdöme. Då vi är nya på Autobutler vill vi gärna veta om det är något vi kan göra bättre. Välkommen tillbaks i framtiden. Mvh Robert på Däckdirekten.

Letar du efter en verkstad i Trollhättan?

Gör som 1 376 124 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.