MN Bilvård

EKVÄNDAN 1, 25467 Helsingborg
4,3
(193)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Senaste omdömen

Carson W.
7 dagar sedan
Skoda Octavia 2016
Gjort oljebyte, bad de att lägga in det i digital service boken. De återställde även inspektioninterval, vilket inte ingick i uppdraget, nu måste jag komma ihåg själv när nästa inspektion ska göras. De verkar inte byt luftfilter vid oljeservice Lånebilen hade följande brister: Servon funkar ej 3 varningslampor som lyser Överhettades efter ca 1 mil och konstant. Generatorn pajade på motorvägen. Instrumentpanelen dog och blinkers mm helt döda. Känns oseriöst att ha lånebilar hos en mekaniker där bilen är inte är i närheten av att vara körklar. Gick generellt inte att kommunicera med de, ställde man en enklare fråga fick man 5 svar som inte var relevant.
Jasmin M.
21 dagar sedan
Volkswagen Golf 2018
Allt var ok
Ingalil
ungefär en månad sedan
Saab 9-3 AERO 2007
De har ej gjort det de skulle. De hade inte reservdelen hemma och sa att den nu skulle kosta det dubbla. Och började på bilen innan de berättade detta, så fick betala för arbetskostnad och olja som ej behövdes bytas utan bara om även reservdelen hade byta. Är fruktansvärt besviken att de kan lura en kund såhär.
Svar från MN Bilvård
ungefär en månad sedan
Vi lurade dig inte, du lurade dig själv för att du gav fel information för att få priset som passar dig, åker du till Saab och fråga hur mycket arbetet kostar, hur mycket materialen kostar, och arbetstiden är så får du svaret två och en halv timme, inte 25 minuter som ni har önskat. Det går inte att fixa allt du begär under så kort tid. Det är inte rimligt pris för så mycket arbete och så lite tid och du borde veta det. Varje kund måste skriva vad som är problemet med bilen så att Autobutler kan sänka priset och hur långt tid det kan ta därefter så kan priset diskuteras. Vårt arbete som företag är för att hjälpa och fixa fordon som Autobutler har skickats till oss, du som kund har informerat Autobutler. Vi har redan tagit upp detta diskussion med Autobutler och är du missnöjd så får du ta i kontakt med dem. Mvh, MN bilvård
Meile B.
3 månader sedan
Kia Niro Plug-in Hybrid 2018
Mikael F.
3 månader sedan
Kia Rio 2013
Mycket bra.
Khosrow A.
4 månader sedan
Audi A3 Sportback 2015
Mats
4 månader sedan
Skoda OCT COM ELEG 1,6 2008
Snabb o prisvärd reparation ! Trevlig dam som tog emot bilen! Kan starkt rek ! Tack!
Mats H.
5 månader sedan
Volvo S40 2010
Natepong C.
5 månader sedan
Audi Q7 2013
Very good service,
Tord N.
6 månader sedan
Renault Master 2017

Letar du efter en verkstad i Helsingborg?

Gör som 1 278 047 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.