Bil5an AB i Uppsala

Skebogatan 3, 75228 Uppsala
4,3
(111)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Bil5an AB i Uppsala och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
”Välkommen till oss på Bil 5:an! Här erbjuder vi allt mellan verkstad, bilvård och däckbyte. Du kan få både en enklare biltvätt eller en full service där bilen får en helt ny känsla. Hos oss är det verkligen en ren körglädje som gäller. Vi rengör bilen med både in- och utvändig tvätt, underspolning, polering av strålkastare, motortvätt och vaxning. Är det något annat du behöver? Vi erbjuder drop-in-tider för däckskifte samt klassiska tjänster som oljebyten, fordonskontroll, inspektion av bromsklossar och mycket mer. Kontakta oss eller kom förbi på Skebogatan 3 i Uppsala. Vi lovar att ta hand om din bil!”

Senaste omdömen

  • Arbetet

    4.3

  • Servicen

    4.2

  • Läge

    4.0

  • Priset

    4.0

  • Dialogen

    4.0

  • Renlighet

    3.8

Line
ungefär en månad sedan
Honda CR-V 2016
Snabb och bra service
Klas Göran L.
5 månader sedan
Volkswagen Tiguan 2017
Anders
6 månader sedan
Volkswagen Golf Sportsvan 2014
Bra och snabb verkstad, trevligt bemötande, kommer att återkomma.
Olle S.
7 månader sedan
Skoda FABIA CO AMBI 1,2 2005
Tråkigt att när de ska ge offert för ett specifikt problem ger de den bara för felsökning och så får man reda på senare – när man redan är fast – att offerten inte kommer hålla.
Linnéa J.
8 månader sedan
Volkswagen GOLF VAR. TDI 105 2007
Lämnade in bilen för att få passagerardörrens lås lagat. När bilen lämnades in kunde dörren inte låsas med bilnyckeln utan endast med hjälp av nödlåset. Efter de undersökt bilen sa de att låskistan behövde bytas, så bokade in en ny tid. Lämnade därefter in bilen vid kl 8 och när jag kom åter vid kl 16 såg det ut som de precis börjat jobba med bilen och som att de inte hade koll (innerfodret på dörren var inte ens borttaget). De drog sedan ut på tiden och kom inte därifrån förrän 17:15. Senare efter det upptäckte jag att dörrlåset inte ville gå upp, varken inifrån eller utifrån, så problemet hade blivit värre än från början. Handtaget till passagerardörren kändes också löst och fladdrigt. Jag kontaktade firman igen och sa att de var tvungna att fixa problemet direkt, och då löste de problemet på cirka 2 timmar, utan extra kostnad. Då hade de bytt delar av dörrhandtaget också. En gummiflärp stack ut på utsidan vid handtaget och när jag bad de ta bort den så repade de bilens lack med kniven. Känns som att de prioriterade bort mig och gjorde ett slarvigt jobb, som att jag som tjej inte skulle förstå/märka att något var fel. Skulle inte rekommendera denna verkstad och kommer inte komma hit igen.

Letar du efter en verkstad i Uppsala?

Gör som 1 374 777 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.