NKs Bilcenter & Bilverkstad

Kvartsgatan 1B, 74940 Enköping
4,7
(110)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från NKs Bilcenter & Bilverkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till oss på NKs Bilcenter & Bilverkstad!
Vi strävar efter att kunna ge dig och din bil den bästa servicen på marknaden, till ett rimligt pris. Vi har många års erfarenhet i bakluckan och jobbar med alla bilmärken så när du kommer till oss är du och din bil i trygga händer men framförallt så har du gjort en bra deal för din bil!

Senaste omdömen

 • Arbetet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Renlighet

  4.6

 • Priset

  4.6

 • Dialogen

  4.6

 • Läge

  4.5

Erik Z.
ungefär en månad sedan
Hyundai I 30 CW 2011
Lämnade in för ett snabbt yttre damask byte på min I30. Jag var beredd på strul då jag viste att grejerna satt väldigt hårt ihop. Som väntat så fick jag ett samtal om att dom skulle få riva ner hela drivaxel och med hela paketet och sätta i stora pressen. Jag bad som samtidigt byta inre damask när som ändå hade den på bänken. Sagt och gjort. Dom fick isär allt och inte mycket gick sönder i pressen. Samtidigt så bytte dom växellåds olja och lite annat. I samband med det så upptäckte dom att det läckte lite från oljefiltret på motorn som dom fixade samtidigt utan extra kostnad. Sjukt imponerad av deras kunskap att lösa saker som andra gått bet på. Bra service och engagemang. Det blev 4 gånger dyrare än första offerten men jag är lika glad för det. Drivlinan är typ ny igen. Kändes som en helt annan bil efteråt. Jag kommer absolut komma tillbaka.
Simon B.
3 månader sedan
Volkswagen Passat 2016
Verkstaden var tillmötesgående på alla sätt och vis. Bilen blev klar på utlovad tid och personalen var trevlig. Jag reagerar dock på att verkstaden säger att det tar 45-50 minuter att utföra bromsklossbyte, men offerten visar att det är räknat på 1,2 timmar. Tycker spontant att priset var något för högt.
Dennis
5 månader sedan
Tesla Model Y 2022
Mycket bra. Trevligt bemötande och snabbt.
David
6 månader sedan
Jaguar JAGUAR XF 2011
Toppen verkstad! Jag kom in för ett kamremsbyte vilket sköttes galant. Väldigt bra service. Kommer absolut komma hit fler gånger med min bil.
Filip
6 månader sedan
Land Rover DISCOVERY 3 2007
Bra servive, informerade om dålig multirem, byttes utan extra kostnad (förutom pris för delen, som redan fanns i reserv i bilen)

Letar du efter en verkstad i Enköping?

Gör som 1 359 103 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.