GEC MekoPartner

Fältmätargatan 9, 72135 Västerås
Medlem av MekoPartner
4,0
(104)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från GEC MekoPartner och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till din närmaste MekoPartner bilverkstad. Vi hjälper dig med allt från service och reparation till enklare saker som däckbyten och glödlampsbyten. Hos oss får du alltid 3 års garanti på reservdelarna från Mekonomen och 1 års garanti på det utförda arbetet. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Välkommen.

Senaste omdömen

  • Arbetet

    4.3

  • Priset

    4.2

  • Servicen

    4.2

  • Läge

    3.9

  • Dialogen

    3.9

  • Renlighet

    3.7

Göran F.
en dag sedan
Fiat KNAUS 685HF 1996
Käns Väldigt seriös i sitt jobb
Helena R.
4 dagar sedan
Kia Rio 2010
Verkstaden använde inte skydd i bilen. Den blev oljig och smutsig. Dessutom glömde de att ansluta något då motorn började koka när jag åkte därifrån. Ringde tillbaka och och blev instruerad att åka tillbaka till verkstaden trots att varningslampa lös och motorn var överhettad. De kunde inte göra något på en gång då motorn behövde kallna. Detta resulterade i att jag blev väldigt försenad till en sedan tidigare inplanerad aktivitet. Och jag fick ordna med hämtning för att sedan senare på kvällen hämta bilen.
Geronimo B.
7 dagar sedan
Dacia Duster 2014
Piotr B.
12 dagar sedan
Mercedes-Benz C 200 CDI 2012
Att hitta verkstaden med GPS i mibilen var ganska lätt. Behövde dock fråga först, då verkstaden ligger på innergården med andra bilfirmor från gatan. Inne träffade jag ägaren plus en arbetare till. De bjöd inte på kaffe, men det blev en proffsig och detaljerad felsökning direkt. Resultatet meddelades och förklarades för mig på ett trevligt och mycket infrormativt sätt. Den trasiga delen beställdes och dagen efter kunde jag betala en avtalad ärlig räkning, köra ut och tuta. Mycket trevligare, bättre och billigare än i en märkesverkstad med kundmottagning i kostym, massor av extra kostnader och resultat inte sällan bara så där.
Anna J.
12 dagar sedan
Volkswagen Golf 2018
Snabbt, trevligt och smidigt.

Letar du efter en verkstad i Västerås?

Gör som 1 406 748 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.