GEC MekoPartner

Fältmätargatan 9, 72135 Västerås
Medlem av MekoPartner
4,0
(92)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från GEC MekoPartner och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till din närmaste MekoPartner bilverkstad. Vi hjälper dig med allt från service och reparation till enklare saker som däckbyten och glödlampsbyten. Hos oss får du alltid 3 års garanti på reservdelarna från Mekonomen och 1 års garanti på det utförda arbetet. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Välkommen.

Senaste omdömen

 • Priset

  4.2

 • Arbetet

  4.2

 • Servicen

  4.1

 • Läge

  3.9

 • Dialogen

  3.8

 • Renlighet

  3.7

Stefan A.
6 dagar sedan
Volvo XC70 2012
Funkade bra nöjd
Ove F.
8 dagar sedan
Renault Clio 2010
Offerten sade 1500 inkl moms. Jag betalade priset plus moms
Micke B.
13 dagar sedan
Fiat BURSTNER 560 1993
Trevligt bemötande och snabbt utfört arbete. Byte av hjullager på husbil.
Rasmus
25 dagar sedan
Ford Focus 2012
Känns som en oseriös verkstad! När man lämnar in bilen får man inget ”kvitto” att bilen är inlämnad och man får heller inte skriva under något papper vad man har kommit överens om som ska bytas samt pris. Håller inte tider när bilen ska vara färdig och hör heller inte av sig att den blir försenad. Nu bokade vi offert endast på kamremsbyte men dem byter även andra saker som dem lägger på priset som inte ens var avtalat och frågar heller inte innan. Dem ”hittar” även andra fel men kan inte visa genom bild eller liknade på det som är sönder, utan säger bara att det måste bytas för annars kommer det bli körförbud och man kan inte köra härifrån. Fegt att ”hota” med körförbud när dem inte har mandat att kunna sätta körförbud på en bil. Känns som dem endast vill tjäna så mycket som möjligt.
Anton
ungefär en månad sedan
Fiat T 7011 2012
Kunnig och bra persnal

Letar du efter en verkstad i Västerås?

Gör som 1 384 371 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.