Vianor - Strängnäs

Lärlingsvägen 2, 64502 Strängnäs
Medlem av Vianor
5,0
(2)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Vianor - Strängnäs och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkomna till Vianor.

Vi har länge varit en stor leverantör av däck, fälgar, framvagnsjobb, förvaring och allt som rör däcksaffären.

Men vi kan även hjälpa dig med AC jobb, reparationer samt service.

Vi utför service på din bil. Fast pris och stämpel i serviceboken
En bil behöver regelbunden service, precis som andra maskiner. Komponenter slits ut och går sönder, olika årstider kräver säsongkontroller och bilen ska servas regelbundet enligt serviceboken för att förebygga fel. Vi hjälper dig med mindre servicebehov men vi tar även hand om din bil när det är dags för fullständig service. Vi utför ett fackmannamässigt arbete och följer noga biltillverkarens rekommendationer när det gäller service och reparationer.

Säsongservice
Bilens säsongservice betyder för många att enbart byta däck, men det är många andra saker som bör kontrolleras inför en vinter- eller sommarsäsong. På hösten är det viktigt att kontrollera ljusinställningen. Du kan till exempel framför en ljus vägg testa att ljuset inte bländar när det reflekteras tillbaka. Oljor, lås och vätskornas fryspunkt bör kontrolleras i god tid innan det blir minusgrader. Det är dock inte rekommenderat att använda olja som smälter is i låset om bilen har ett centrallåssystem. Även torkarbladen och hjulinställningen ska kontrolleras regelbundet.

Service med Fabriksgaranti / Nybilsgaranti
Äger du en bil som fortfarande har giltig fabriksgaranti behöver du inte vara orolig för att serva eller reparera den hos oss på Vianor - Garantin gäller!


Enligt de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma information och utrustning som märkeshandeln. Vi utför alltid ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Vi använder reservdelar som med minst motsvarande kvalitet som biltillverkaren föreskriver.

Senaste omdömen

Daniel S.
mer än 2 år sedan
Peugeot Expert 2010
Mycket nöjd
Daniel S.
mer än 3 år sedan
Peugeot Expert 2010

Letar du efter en verkstad i Strängnäs?

Gör som 1 405 179 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.