Highway Performance - MECA

Nyängsgatan 3, 29539 Bromölla
Medlem av MECA
4,4
(16)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Highway Performance - MECA och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till din MECA bilverkstad i Bromölla!

Highway Performance är en bilverkstad som servar och reparerar alla vanligt förekommande bilar. Oavsett om det handlar om bilservice eller reparation, gör vi vad som är bra för just din bil – och din plånbok. Om din bil omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter ditt besök hos oss. Det beror på att vi utför bilservice och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar av föreskriven kvalitet.

Servar du din bil hos oss på Highway Performance ingår dessutom MECA Assistansservice i ett helt år.

Du kan känna dig trygg med att lämna in din bil till oss. MECA-stämpeln du får i serviceboken talar om att du varit extra rädd om din bil.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din bil!

Med vänlig hälsning
Mattias
Highway Performance

Senaste omdömen

 • Läge

  4.6

 • Renlighet

  4.4

 • Servicen

  4.4

 • Priset

  4.2

 • Arbetet

  4.1

 • Dialogen

  4.0

Tobbe
mer än 2 år sedan
Renault Talisman 2017
Fick åka två ggr för påvisa ljudligt fel trots påpekat man måste köra på grovt grus. Dvs tillsammans många mil i onödan. Dessutom påstods nån klant monterat sönder stabiliserings staget via använt polygrip eller liknande vid montering. Jag hade bytt det själv. Och använde index samt ringmuskel. Har mekat rätt mycket bil i mina 64 år. Och detta kostade nästan 1000kr att få höra. Och betala två resor till verkstaden för hjälpa dom hitta att ens det fanns ett klonkande fel i fram. Tack vare ljuget om att nån mekat sönder. Vilket inte varken var eller är sant så blir bedömning kritisk i dialog trots personal var trevliga i övrigt. Lämnade inte in hos denna verkstad för reparera. Verkligen Ledsen över behöva ge denna kritik. Men. Jag är duktig hemmamek själv. Och vände mig till proffs för hitta felet med 100%. . Och sa även jag misstänker bärarm då jag tyckte den var aningen rörlig. Ändå hittade dom inte felet själva. Och lögnen om skador. Men trevlig personal i övrigt ändå tvingas ge skarp kritik. Trist. Tvärt
Kristian P.
ungefär 3 år sedan
Skoda Octavia 2009
Bra bemötande, smidig hantering med lånebil för en billig peng. Fick samtal kring merarbete och diskussion om det. Ett bra arbete väl utfört. Nära, enkel dialog. Kändes tryggt och de hade bästa prisofferten för mig.
Karina B.
mer än 3 år sedan
Kia Venga 2014
Snabb & bra däckbyte
Karina B.
mer än 3 år sedan
Kia Venga 2014
Snabb service
Anders
nästan 4 år sedan
Renault M MEGANE 2007

Letar du efter en verkstad i Bromölla?

Gör som 1 401 736 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.