Spånga Bilverkstad

Veddestavägen 20, 17562 Järfälla
4,3
(100)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Spånga Bilverkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Hej och välkommen till oss på Spånga Bilverkstad.

Du kan alltid känna dig trygg med att lämna in din bil till oss för reperation eller service, du får alltid 2 års garanti på reservdelar och arbete.

Vår bilverkstad är en modern och fullutrustad bilverkstad för alla bilmärken, med kompetent personal har vi kunnat erbjuda allt från enkla reparationer till komplexa el-fel sedan 1999.

Du vet säkert att din bil har en serviceplan och att det med olika intervaller bör genomföras service av olika slag. Om du inte följer serviceplanen riskerar din bil att gå sönder. Varje bil som produceras är unik på flera sätt och det krävs både avancerad utrustning och en hel del kunnande för att den ska kunna servas på rätt sätt. Service på en bil är mycket mer än bara att ”byta filter och olja”. Vi följer alltid biltillverkarens rekommendationer.

Vi utför service och reparationer på alla bilmärken även lätta lastbilar. Vi kan hjälpa dig med att byta avgassystem, bränslepump, bromsbelägg, bromsok, bromsskivor, bromsslangar, drivknutar, bussningar, fjädrar, stötdämpare, sportchassi, hjullager, kamremsbyte, koppling, länkarmar, spindelled, vattenpump, växellåda (byte & renovering), framvagnsinställning, för-besiktning, AC-reparation & service, stöldskador & inbrottsskador, dragkrok m.fl.

Du är välkommen att höra av dig om du vill veta mer.

Senaste omdömen

 • Arbetet

  4.3

 • Läge

  4.2

 • Servicen

  4.2

 • Renlighet

  4.1

 • Dialogen

  4.1

 • Priset

  4.0

Warren H.
10 dagar sedan
Mercedes-Benz SLK 200 KOMPRESSOR 2008
Mycket trevlig personal och bra pris
Stefan
30 dagar sedan
Volvo M + V50 2005
Hans P.
ungefär 2 månader sedan
Mitsubishi PAJERO WAGON 2001
Rebecka
ungefär 2 månader sedan
Toyota TOYOTA AURIS 2010
Snabbt, smidigt och kunnigt.
Börje L.
ungefär 2 månader sedan
Opel ASTRA SPORTS TOURER 2016

Letar du efter en verkstad i Järfälla?

Gör som 1 402 267 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.