Verkstadsdepån

Lännockvägen 2, 15242 Södertälje
Medlem av Bosch Car Service
4,9
(36)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Verkstadsdepån och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till Bosch Car Service Verkstadsdepån Södertälje!

*I samband med intervall/tidsbestämd service så erhåller ni Bosch Car Service Assistans.

*Parallellt med verkstaden så bedriver vi Hyrbilsdepån (Biluthyrning), Bärgningsdepån (Bärgning/Assistans) samt Fordonsdepån (Bilförsäljning).*

Vi har lyckats att med vårt koncept inneha det mesta inom fordonsbranschen har att erbjuda under ett och samma tak vilket inte bara inger trygghet gentemot kund utan stark expertis inom områden som hjälper oss att tillämpa olika och förmånliga lösningar/metoder gentemot er som kund.

*Vi servar alla bilmärken med bibehållen nybilsgaranti precis som hos märkesverkstäderna.*

*Vi tar hand om dina däck*

Vi är en fullserviceverkstad vilket betyder att vi även utför olika däck- och fälgarbeten. Vi kan hjälpa dig med att byta samt förvara dina däck vid vinter- och sommarsäsong, hjälpa dig med nya däck när de gamla ska bytas ut, olika reperationer vid skada på däck eller fälg. Utöver vår kunskap inom däck och fälg så erbjuder vi även nyförsäljning av både däck och fälgar. Vi är helt enkelt experter på däck i Södertälje.
För proffs reparation så skickar vi vidare fälgarna för ev. riktning samt inställning till vår samarbetspartner som vi arbetar med.

*Besök vår bilverkstad i Södertälje för att serva bilen*

Låt oss se över bilen innan du ger dig ut på vägarna i vår och kommande sommar, så minskar risken för obehagliga överraskningar. Vi servar och reparerar de flesta bilmärken enligt biltillverkarens föreskrifter vilket innebär att du bibehåller din nybilsgaranti. Vi jobbar bara med delar som motsvarar originalkvalité och du får tre års funktionsgaranti på alla reservdelar. När du gör en fullservice hos oss ingår en kostnadsfri väg- och assistans inom Stockholm som omfattar tekniska fel och punktering, bilen bärgas raka vägen till vår verkstad i Södertälje. Assistansen gäller i ett år och förnyas vid varje servicetillfälle.

*Effektiv felsökning och service*

Våra bilmekaniker utbildas kontinuerligt för effektiv felsökning med modern bildiagnostik, samt reparation och service av både nya och äldre bilmodeller. I vår bilverkstad i Södertälje har vi den tekniska utrustningen som krävs för att kunna serva nya bilar med bibehållen nybilsgaranti, precis som hos märkesverkstäderna.
 6

Senaste omdömen

 • Arbetet

  4.9

 • Servicen

  4.9

 • Dialogen

  4.9

 • Renlighet

  4.8

 • Läge

  4.6

 • Priset

  4.6

Klas W.
ungefär en månad sedan
Toyota Auris 2016
Mikael L.
3 månader sedan
Citroën C4 2.0I 143 SX P 2005
Bra bemötande, snabb service. Rekommenderas varmt
Jan S.
5 månader sedan
Citroën C3 2012
Toppen bemötande, kan rekommendera verkstaden.
Saranik
8 månader sedan
Audi A3 Sportback 2013
Kevin was very good and serious in his communication. The car was delivered on time. I am very happy with my service at Bosch. I would really recommend it
Ines A.
8 månader sedan
Volkswagen Sharan 2018
Snabb och smidigt. Super bra bemötandet samt service

Letar du efter en verkstad i Södertälje?

Gör som 1 402 267 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.