K-Erikssons Bilservice - Bosch car service

Värmdövägen 104, 13160 Nacka
Medlem av Bosch Car Service
4,7
(147)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från K-Erikssons Bilservice - Bosch car service och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
K-Erikssons Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifrån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!

Senaste omdömen

  • Arbetet

    4.7

  • Servicen

    4.7

  • Dialogen

    4.6

  • Renlighet

    4.5

  • Läge

    4.5

  • Priset

    4.5

Jouri P.
10 dagar sedan
BMW 520d xDrive 2020
K-Erikssons Bilservice har missat att fylla på kylvätska i samband med servicen. Jag upptäckte det dagen efter, då meddelande "låg vätskenivå" dök upp. Åkte direkt till verkstaden och istället för ursäkt - fick höra att: vi vet inte vad du gjort med bilen sedan du lämnade vår verkstad. Mycket dålig service. Sätter aldrig min fot hos K-Erikssons Bilservice och rekommenderar inte andra att göra det.
Svar från K-Erikssons Bilservice - Bosch car service
10 dagar sedan
Hej Jouri, väldigt tråkigt att höra, vi har kontrollpunkter vi går igenom på servicen och tar hand om alla bilar som våra egna bilar, kylarvätskan är en av punkterna vi kontrollerar. Vi har funnits i samma adress sedan 2011 aldrig haft några problem med kunderna innan eller några bilar vi har reparerat, vi står bakom all arbete vi utför på alla bilar som kommer in till oss.
Viktor
22 dagar sedan
Volvo V90 2017
Bra och proffsigt bemötande. Känns som en riktigt seriös aktör.
Erik N.
26 dagar sedan
Toyota TOYOTA AURIS 2015
Per H.
ungefär en månad sedan
Skoda Octavia 2016
lät att få tid, bra service
Olga
2 månader sedan
Toyota TOYOTA YARIS 2017
Trevlig personal, professionella.

Letar du efter en verkstad i Nacka?

Gör som 1 406 748 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.