Speedy Bilservice - Södermalm

Östgötagatan 70, 11664 Stockholm
Medlem av Speedy Bilservice
4,4
(75)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Se recensioner av Speedy Bilservice - Södermalm. Jämför priser med autobutler.se och spara pengar när bilen behöver en verkstad.

Senaste omdömen

Sten A.
ungefär en månad sedan
Porsche 911 Targa 2002
Lite fåordigt kundmottagande på morgonen, blev oklart för mig när bilen skulle vara klar. Senare ringde verkstadschefen upp mig och då var det klart lättare, han var mycket tillmötesgående. AC service gjord och det var märkbart bättre kylning i bilen! Bra jobbat!
Naeef
ungefär en månad sedan
Peugeot 308 2017
LÄS.Jag vill dela med mig av min upplevelse för att varna andra. Jag hade en dålig erfarenhet på Speedy Bilservice - Södermalm och kände mig nästan lurad. Jag kom till verkstaden vid den tid jag bokat och parkerade framför. En anställd (jag tror att han är äger bilverkstaden ) tog nycklarna och sa att jag kunde komma tillbaka om en timme. Jag valde att stanna kvar och observerade att bilen inte rörde sig på en timme. När han till slut körde in bilen i verkstaden, gick jag in för att se vad som var fel med AC . Han blev upprörd och sa att han inte kunde arbeta med mig där, så jag satte mig på kontoret. Efter 15 minuter sa han att kondensorn behövde bytas och att det skulle kosta mellan 6-7 tusen kronor. Jag bad honom vänta eftersom jag behövde tänka. Misstänksam bokade jag en tid hos en annan verkstad. Där lämnade jag bilen kl 08:30 och redan kl 09:30 ringde de och sa att bilen var klar. Det visade sig att det inte var något fel på AC , de hade bara fyllt på gas. Jag delar detta för att varna andra och förhindra att fler blir lurade av Speed Bilservice
Emilia S.
ungefär en månad sedan
Toyota TOYOTA AYGO 2014
Så snabbt och bra, fick tid direkt och de löste problemet på någon timma för bra pris. Fick till och med lite rabatt på arbetet. Så nöjd, kommer fortsätta gå hit.
Sebastian
ungefär 2 månader sedan
Hyundai SANTA FE 2.7 NOR 2005
Bra bemötande och lösningsorienterade. Nöjd med åtgärd och pris
Anton
ungefär 2 månader sedan
Volvo V50 2009
Stefan H.
ungefär 2 månader sedan
Hyundai iX35 2013
Trevligt mottagen och mycket bra service!
John T.
2 månader sedan
Mazda MX5 2000
Bra verkstad. Rekommenderas!
Olle W.
3 månader sedan
Volvo V60 2011
Bra bemötande och transparent information
Robin A.
3 månader sedan
Volvo V60 2019
Chris N.
3 månader sedan
Volvo XC70 2012

Letar du efter en verkstad i Stockholm?

Gör som 1 402 267 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.