Auto Speedfix

Ånghammargatan 3, 72133 Västerås
4,8
(24)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Auto Speedfix och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se

Vi på Autospeedfix är din pålitliga verkstad i Västerås. Med vår moderna anläggning och skickliga mekaniker erbjuder vi högkvalitativ service och expertis för alla dina fordonsbehov. Oavsett om det handlar om en enkel reparation, planerat underhåll eller avancerade problem, kan du lita på oss för att göra jobbet rätt.

Vår passion för bilar sträcker sig långt bortom det tekniska. Vi värdesätter våra kunders förtroende och strävar alltid efter att skapa en personlig och vänlig atmosfär där du som kund känner dig välkommen och sedd. På Autospeedfix är det inte bara ditt fordon vi bryr oss om - det är också din upplevelse hos oss.

Senaste omdömen

  • Arbetet

    5.0

  • Servicen

    4.9

  • Dialogen

    4.8

  • Renlighet

    4.7

  • Priset

    4.7

  • Läge

    4.3

Ali
8 dagar sedan
Volvo V60 2014
Jätte trevliga
Monika
8 dagar sedan
Toyota TOYOTA C-HR 2018
Toppen! Bästa bemötande och service rakt igenom! Super trevliga och kommunikativa! Rekommenderas starkt!! Vettiga priser och excellent utfört arbete! Bra läge, trevligt väntrum att ta en kaffe och vänta i för kunder. Rent och snyggt överallt! Betyg 10/10
Jimmy G.
9 dagar sedan
Peugeot 307 XS 1,6 5D 2006
Blev även ett byte av bromsok , behövde knappt betala för arbetet. Trevlig snubbe. Fick bilder på hur det såg ut , även hur beläggen såg ut.
Francisco T.
9 dagar sedan
Seat Ateca 2019
Bra och snabb service.
Anna å.
16 dagar sedan
Volkswagen Passat 2016
Trevlig och bra service

Letar du efter en verkstad i Västerås?

Gör som 1 375 856 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.