MECA Bilverkstad - Servicespecialisten

Roslagsgatan 13, 11355 Stockholm
Medlem av MECA
4,4
(242)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Se recensioner av MECA Bilverkstad - Servicespecialisten. Jämför priser med autobutler.se och spara pengar när bilen behöver en verkstad.

Senaste omdömen

Robert H.
ungefär en timme sedan
Volkswagen Passat 2014
Bra bemötande
Natanael D.
ungefär 19 timmar sedan
Volkswagen California 2005
Marcus Z.
5 dagar sedan
Audi A5 CABRIOLET 2014
Allt OK
Thomas
8 dagar sedan
Toyota TOYOTA C-HR 2017
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag väl hämtar bilen så ska jag betalat ca 4200kr istället dvs 4ggr mera. Jag frågar varför och då säger han chefen där att man var tvungen att fylla på en gammal gas som endast min års modell och äldre har och är mycket dyrare än de nya. Han nämner också att jag har läckage och att jag ska komma tillbaka veckan efter för att fixa detta. På kvittot står det också läckage samt att de har fyllt på gammal gas. Jag får dålig magkänsla…åker till en annan bilverkstad för neutral bedömning. Det finna inga läckage, min bil har den nya gasen och inte gamla. Dem har inte kunnat fylla på mil bil med gamla gasen då det är ett helt annat munstycke. Med andra ord så har de knappt gjort något med bilen och vill ha massa pengar betalt. Efter mycket tjafs så betalade jag 2800kr för egentligen luft. Autobutler samarbetar med skojjare och lurendrejjare. Och verkstaden som heter Servicespecialisten på Roslagsgatan 13, stockholm lever på detta, att lura folk. Så jävla dåligt av alla parter. Pratade med autobutler och de säger att det är ord mot ord då de ringt verkstaden efter mitt klagomål, och nu säger de att de pumpat in nya gasen i bilen. Trots att det står annat på kvitto och att han chefen där sagt annat på plats. Kommer aldrig mera att använda Autobutler eller Servicespecialisten. Hade jag kunna ge minus stjärnor skulle jag!
Anders N.
23 dagar sedan
BMW X1 xDrive20d 2017
Tommy G.
ungefär en månad sedan
Volkswagen Golf 2017
Tog 1 timme längre än utlovar
Declan K.
ungefär en månad sedan
Volvo S + XC70 2003
Johan H.
ungefär en månad sedan
Volkswagen ID.4 GTX 220 KW 2023
Trevligt bemötande. Snabb service.
Manuel
ungefär en månad sedan
Volvo XC60 2018
Hans O.
ungefär 2 månader sedan
Opel Astra 2005
Trevligt bemötande men slarv eller inkompetens vid reparation av hjullager och ljusinställning vilket kräver ny efterkontroll vid besiktningen.

Letar du efter en verkstad i Stockholm?

Gör som 1 385 703 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.