Bil5an AB i Uppsala

Skebogatan 3, 75228 Uppsala
4,3
(112)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Bil5an AB i Uppsala och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
”Välkommen till oss på Bil 5:an! Här erbjuder vi allt mellan verkstad, bilvård och däckbyte. Du kan få både en enklare biltvätt eller en full service där bilen får en helt ny känsla. Hos oss är det verkligen en ren körglädje som gäller. Vi rengör bilen med både in- och utvändig tvätt, underspolning, polering av strålkastare, motortvätt och vaxning. Är det något annat du behöver? Vi erbjuder drop-in-tider för däckskifte samt klassiska tjänster som oljebyten, fordonskontroll, inspektion av bromsklossar och mycket mer. Kontakta oss eller kom förbi på Skebogatan 3 i Uppsala. Vi lovar att ta hand om din bil!”

Senaste omdömen

  • Arbetet

    4.3

  • Servicen

    4.2

  • Priset

    4.1

  • Dialogen

    4.1

  • Läge

    4.0

  • Renlighet

    3.8

Johannes L.
ungefär 21 timmar sedan
Mitsubishi LANCER S 1,8 2008
Trevliga och hjälpsamma grabbar. Tog sig tiden att grundligt visa vad som blivit kollat under felsökning och vad dom gjort för åtgärder samt rimliga förslag på lösningar, trots att det var en fredag efter stängningstid. Dom verkade genuint intresserade av att göra ett bra jobb. Kan absolut rekommendera.
Line
ungefär en månad sedan
Honda CR-V 2016
Snabb och bra service
Klas Göran L.
5 månader sedan
Volkswagen Tiguan 2017
Anders
6 månader sedan
Volkswagen Golf Sportsvan 2014
Bra och snabb verkstad, trevligt bemötande, kommer att återkomma.
Olle S.
8 månader sedan
Skoda FABIA CO AMBI 1,2 2005
Tråkigt att när de ska ge offert för ett specifikt problem ger de den bara för felsökning och så får man reda på senare – när man redan är fast – att offerten inte kommer hålla.

Letar du efter en verkstad i Uppsala?

Gör som 1 376 124 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.