För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer
Om Autobutler

Kvalitetsverkstäder

Kvalitetskrav för våra verkstäder

Kvalitetsverkstäder

Användare på autobutler.se kan alltid förvänta sig bra service och att arbetet utförs med kvalitet av oss och våra verkstäder. Vi har därför infört ett flertal kriterier för att säkerställa våra kvalitetskrav. Vårt mål är att skapa transparens i en svårförstådd bransch.

Följande kriterier förväntas från alla partnerverkstäder på autobutler.se:

  • Utföra tjänsten fackmässigt
  • Med omsorg ta till vara på kundens intressen
  • Samråda med kunden i den utsträckning som behövs och är möjligt
  • Tillhandahålla det material som behövs

Användaromdömen av verkstäder

Verkstäder på autobutler.se utvärderas kontinuerligt av bilägare. Alla bilägare har möjligheten att utvärdera och kommentera verkstaden efter sin reparation, på en skala från 1 till 5. Andra bilägare kan sedan dra nytta av tidigare kundupplevelser och alltid ha tillräckligt med information för att välja rätt verkstad.

Användaromdömen av autobutler.se

Det är inte bara våra verkstäder som utvärderas. Självklart vill vi också visa upp hur nöjda våra användare är med autobutler.se. Se våra omdömen här

Stickprovskontroller

Stickprovskontrollen utförs av en oberoende part som enligt lag godkänts till detta. Stickprovskontrollerna utförs anonymt och grova avvikelser kan resultera i upphörande av samarbete med autobutler.se.
Visar det sig att en stickprovskontroll inte godkänns eller om verkstaden får en anmärkning av den kontrollerande instansen kommer ännu ett stickprov att utföras snarast möjligt.
Skulle det utföras tre stickprovskontroller som ej godkänns eller om verkstad fått en eller flera anmärkningar från den kontrollerade instans kan autobutler.se välja att säga upp samarbetet utan varsel.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig.

Våra 207 verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter
2 års garanti på din bilreparation
Din säkerhet för kvalitetsarbete
Prisgaranti på alla uppdrag
Fått ett billigare pris? Vi matchar det