Om Autobutler

Hur fungerar det?

Så här fungerar autobutler.se:

  • Bilägaren beskriver uppdraget (Skapa uppdrag)
  • Verkstaden lämnar offert (Lämna offert)
  • Bilägaren jämför offerterna och väljer ut en verkstad (Acceptera offert)
  • Bilägaren får arbetet utfört och bedömer verkstaden


Vad kan autobutler.se göra för dig?

autobutler.se är en webbaserad och fristående verkstadsportal där du som bilägare snabbt och enkelt kan inhämta offerter på reparation och service till din bil hos några av landets bästa verkstäder.

autobutler.se hjälper dig att spara pengar på ditt nästa verkstadsbesök oavsett typ av uppdrag. autobutler.se ger dig också trygghet och tydlighet genom offerterna och hjälper dig att hitta en bra bilverkstad nära dig.

Få offerter på reparation, service och annat verkstadsarbete

På autobutler.se kan du snabbt och enkelt inhämta offerter och därefter få utfört t.ex. reparation eller service på bilen.

När du har beskrivit arbetet du vill få utfört kommer du redan efter några timmar, men garanterat inom några dagar, få offerter från flera verkstäder nära dig som är registrerade på portalen.

Du anger själv vad som ska vara avgörande, hur många verkstäder som ska kunna lämna offert på uppdraget.

Det innebär att den sträcka du kan tänka dig att köra, när arbetet ska utföras, vilken typ av arbete det rör sig om och framför allt, hur snabbt arbetet ska utföras avgör hur många verkstäder som kan lämna offert på uppdraget, och därmed hur många offerter du kan räkna med att få.

Jämför och välj bland de offerter du fått

När du fått dina offerter är det dags att jämföra anbuden baserat på parametrar så som pris, kvalitet på reservdelar, garantier på reservdelarna och arbetet, avstånd till verkstaden samt betyg och omdömen från andra bilägare, som tidigare använt samma verkstad via autobutler.se.

Detta ger en otrolig trygghet och ger dig säkerheten om att pris och kvalitet stämmer överens, dessutom ger det dig flexibilitet att välja just den verkstad som du vill anlita.

autobutler.se’s reparationsavtal

Autobutler.se har, med utgångspunkt i vår reparationsavtal, ställt upp en rad villkor som alla verkstäder som registrerar sig på autobutler.se måste följa.

Det är din trygghet för en bra verkstadsupplevelse och precis lika viktigt för en skälig verkstadsräkning.

Priser

Att skapa en profil på autobutler.se är gratis. Detsamma gäller för att skapa ett uppdrag och inhämta offerter.

Vill du använda dig av en offert från verkstaden läggs det på en 39 kr inkl. moms serviceavgift på alla uppdrag över 500 kr.

Serviceavgiften hjälper hålla autobutler.se starkt så vi kan fortsätta erbjuda 3 års garanti på allt utfört arbete och reservdelar, mekanikerbemannad kundservice, fortsätta säkra en hög kvalitetsstandard bland vårt verkstadsnätverk – alla element som säkrar dig en bra upplevelse när du ska till verkstaden.

Serviceavgift inkluderas när du betalar din faktura på verkstaden efter utfört arbete.

Val av verkstad och överblick

autobutler.se ger dig en överblick över bilverkstäderna, förutom att hitta en verkstad nära dig kan du läsa mer i verkstadsprofilen och verkstadsbeskrivningen, specialkompetenser och tjänster, samt annan aktuell information så som adress, öppettider, kontaktinformation m.m.

För att ge bästa insikt och trygghet vid val av verkstad presenteras andra kunders betyg och omdömen för samtliga verkstäder på autobutler.se.

Tillsammans med offerterna du får via autobutler.se ger detta dig ett bra utgångsläge att välja verkstad och att få en skälig verkstadsräkning.

Vi vill göra ditt bilägande enklare och billigare

Med en bilprofil på autobutler.se är du på god väg att få ett enklare och billigare bilägande! På autobutler.se kan du skapa en bilprofil som ger dig tillgång till omfattande besparingar på drift och underhåll nästa gång din bil ska på verkstad.

Men autobutler.se kan erbjuda mycket mer än så.

Med en bilprofil kan autobutler.se hjälpa dig att spara pengar på bilförsäkringen, vägassistans, kontroll och tester. Dessutom kan du få påminnelser via e-post nästa gång bilen ska på besiktning eller service.

Dessutom kan du med fördel samla alla dina verkstadsräkningar, besiktningsprotokoll, intyg m.m. i din bilprofil, på så sätt har du allt på samma ställe. Det blir både överskådligt och kan ge bättre bilekonomi.

Skapa din bilprofil redan idag

autobutler.se – din genväg till en skälig verkstadsräkning.

Få offerter från verkstäder nära dig.

Våra 258 verkstäder är redo att hjälpa dig.

Få offerter
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti på din bilreparation

Din säkerhet för kvalitetsarbete
Läs mer

Prisgaranti på alla uppdrag
Prisgaranti på alla uppdrag

Fått ett billigare pris? Vi matchar det
Läs mer