För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på www.autobutler.se. Läs mer

Om Autobutler.se

Autobutler.se prisgaranti

Autobutler.se hjälper dig att hitta konkurrenskraftiga priser och tydlighet i de offerter du får. Varje dag arbetar vi för att det ska bli en bättre upplevelse när man lämnar bilen på verkstad, i första hand genom ökad tydlighet om vad man får för pengarna, men även att du som kund ska bemötas yrkesmässigt och med hög servicegrad när du anlitar portalens verkstäder

Autobutler.se's prisgaranti ger dig större säkerhet i att priset är konkurrenskraftigt och att offerterna är tydliga, lätta att förstå och jämförbara. autobutler.se's prisgaranti innebär att vi matchar priset, via en av portalens registrerade verkstäder, om du kan uppvisa en bättre offert än vad du fått via autobutler.se.

Följande villkor måste uppfyllas för att kunna använda prisgaranti via autobutler.se:

Om den uppvisade offerten uppfyller dessa villkor matchar autobutler.se priset hos en av portalens verkstäder.

Vi vill än en gång uppmärksamma på att prisgarantin endast kan användas vid bokning och genomförande av arbetet hos någon av portalens verkstäder, det förekommer alltså inte någon kontant ersättning för skillnaderna mellan de två jämförda offerterna.

För att använda prisgarantin börjar du med att skicka e-post till oss och bifoga din egeninhämtade offert till [email protected]

Om du har frågor rörande prisgarantin är du välkommen att kontakta vår supportavdelning på [email protected] eller via telefon 08-34 92 90 vardagar mellan klockan 08.30 och 17.00.

Med vänliga hälsningar
Autobutler.se

 

Hämta de bästa offerterna redan idag. BÖRJA HÄR