Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Senaste omdömen

ungefär 13 timmar sedan
Johan A.
Renault Captur 2013
Trevligt mottagande och bra notifiering/konfirmering av bokning
ungefär 13 timmar sedan
Oa H.
Hyundai i10 2015
Ringde ner min telefon innan den bokade tiden för att säkerställa att jag faktiskt skulle komma och lämna bilen hos dem. Kändes lite ängsligt och påträngande. De erbjöd valet av två lånebilar, en vars bensinmätare inte fungerade, och en som praktiskt taget var fylld med tomflaskor och tomburkar (minst ett 20-tal, på golven, i alla mugghållare osv). När jag påpekade att jag inte ville köra bilen med alla flaskor och burkar och antydde att den kanske skulle städas så fick jag svaret att det är en lånebil, och att de inte kan kontrollera vad folk gör med dem. Att hålla bilen ren och fri från bråte verkade de inte se som sitt ansvar. Jag hoppas att sättet de sköter om sina egna bilar inte är någon indikation på hur de sköter om sina kunders bilar. Då jag ej är mekaniker kan jag ej bedöma själva arbetet de utfört, men jag noterar att jag efter utförd service fick påminna dem om att fylla i serviceboken, då detta inte var gjort. Överlag ingen vidare upplevelse. Kommer troligtvis inte att återvända dit som kund.
2 dagar sedan
Marie H.
Volvo R + S60 2005
4 dagar sedan
Adnan C.
Ford S-Max 2016
Snabb, smidig och kunnig personal. Rekommenderar varmt! Kommer definitivt tillbaka.
4 dagar sedan
Max
Volkswagen Golf IV 2004
Supertrevliga och serviceinriktade killar! Svarar direkt när man ringer och jobbar supersnabbt. Lämnade bilen kl 17 och hämtade den kl 08 dagen därpå! Hjälpte mig felsöka lite andra saker än det som var avtalat vilket ger ett extra stort plus!
5 dagar sedan
Christoffer K.
Mazda 6 2016
Mycket bra och trevligt bemötande! Kändes väldigt tryggt att lämna in bilen på service här och kan stark rekommendera dem!
5 dagar sedan
Dan B.
Audi A6 AV 2.0 T 2006
Mycket kunniga och fantastikt fint bemötande! Har även tillgång till lånebil medan bilen repareras mot mindre ersättning.
5 dagar sedan
Johan S.
Seat Ibiza 2018
6 dagar sedan
Gustaf E.
Fiat Ducato 2014
Bromsbackar och kamrem bytt på min husbil, jobbet verkar proffsigt gjort och det var klart i tid. Trevligt bemötande också, kommer att anlita verkstaden igen.
6 dagar sedan
Ulf K.
Ford Mondeo 2012
De fick slita hårt med min skrothög. Tack för grym service ☺️👍