Senaste omdömen

4 dagar sedan
Magnus
Volkswagen Polo 2007
23 dagar sedan
Mike W.
Skoda Octavia 2011
ungefär en månad sedan
Ann Christin R.
Mercedes-Benz A-Klass (W169) 2010
Mycket trevligt bemötande och klar i utsatt tid.
ungefär en månad sedan
Marco C.
Volvo V50 2011
ungefär 2 månader sedan
Ingemar
Renault Clio 2011
ungefär 2 månader sedan
Sabina M.
Volvo R + S60 2002
Jätte trevliga killar som är lätta att ha att göra med . De är noggranna och ringer om de hittar något annat fel på bilen . Dessutom lånebil 👍 rekommenderas .
2 månader sedan
Robert L.
Peugeot 207 2007
Trevligt bemötande och bra service
2 månader sedan
Hans G.
Audi A3 2015
Lämnade in bilen för hjulinställning, verkstaden körde bilen till annan anläggning för jobbet 6,2 km bort utan att informera om det vid inlämning. Då jag hämtat bilen hade den körts minst 5 mil, den hade alltså varit ute på en mycket lång ”provkörning”. Jag påtalade detta utan att få en ursäkt eller kompensation! De är väldigt noga med att kunden ska tanka upp lånebilen men inte lika noga med att tanka upp kundens bil. Fick dessutom en märklig kommentar om att ”det kändes som ratten höll på att lossna”, det är verkligen inget problem med min ratt. De här killarna är inte proffesionellt varken i bemötande eller utförande.
3 månader sedan
Anders Z.
Jaguar X-Type 2001
Mycket kunnig personal. Trevligt bemötande. Tyvärr blev det för dyrt att göra arbetet denna gång. Jag får vänta till senare.
3 månader sedan
Emelie
Audi A4 1999
Killarna på verkstaden var riktigt trevliga och hjälpsamma. Tyvärr fick jag inte hjälp med allt jag behövde efter offert men de berodde inte på verkstaden utan mer på komminicering mellan autobutler/mig/verkstad. Jättetrevliga killar!