Boka tid
  •  Lånebil/hyrbil tillgänglig

Senaste omdömen

6 dagar sedan
Fkadu N.
Volkswagen Tiguan 2012
Bästa verkstad och fantastisk service bemötande. Jag rekommenderar till alla bilägare.
12 dagar sedan
Fkadu N.
Volkswagen Tiguan 2012
Det är bra

Bosch Car Service Stigs center - 15 feb 2020

Hej!
Vad är det du är missnöjd med?
16 dagar sedan
Angelique K.
Kia Picanto 2018
När man kommer till verkstaden så heter den något annat. Jag har inte fått något serviceprotokoll, det sade man att man skulle skicka till mig via mejl men jag har fortfarande efter 5 dagar inte fått något. UPDATE: Litet missförstånd. Det är löst.
17 dagar sedan
Thomas J.
Audi A3 2012
19 dagar sedan
Mattias J.
Opel Insignia 2016
Jag är nöjd. Jag uppskattar att vid hämtning av bilen går ansvarig mekaniker igenom vad han gjort (i det här fallet service och byte av kamrem). Han visade delar som bytts och berättar om bilens skick i övrigt. Kompetent! Riktigt stor skillnad i pris mot auktoriserad verkstad. Den här verkstaden hade fått fem stjärnor om det inte var så struligt vid inlämning av bilen. Lånebilen saknades och jag fick vänta en halvtimme. Lite oklart också när jag kom in i verkstaden då det stod tre män i ytterkläder innanför porten. Jag förstod först inte om det var kunder eller personal. När jag berättade att jag skulle lämna in min bil bad en av dem om bilnyckeln. Han fick nyckeln först när jag fått klart för mig att han arbetade där. Angående mitt betyg av läget. Läget är helt ok men kunde varit närmare för mig. Men det beror såklart på var man bor och jobbar.
19 dagar sedan
Kenne B.
Kia Niro Plug-in Hybrid 2017
Bra verkstad med trevliga proffesionella anställda. Utfört jobb till stor belåtenhet. Här kommer jag även göra min bilservice i framtiden.
24 dagar sedan
Steve A.
Volkswagen Golf V 2009
Blev mycket snabbt kontaktad av verkstaden för att komma överens om tid för besök. Mycket nöjd med information före och efter reparationen.
25 dagar sedan
Timo
Peugeot 308 2010
Den var mycket bra. service. Bra bemötandet
30 dagar sedan
Claes D.
Volvo C30 2007
Det har gått jättebra på denna verkstad, verkligen professionella! Jag kommer definitivt att återkomma till de i framtiden.
30 dagar sedan
Linus
Hyundai Tucson 2015

Https://www.carpros.se