Boka tid online
  •  Nästa lediga tid om 1 dag
  •  Lånebil/hyrbil tillgänglig

Senaste omdömen

2 dagar sedan
Nissan Qashqai 2008
5 dagar sedan
Bromsar, BMW 523i 2003
Bra mottagande,snabbt utförande
5 dagar sedan
Volkswagen Golf 2015
Lite ovant för mig att prata engelska, men allt gick bra och bilen blev klar i god tid :)
10 dagar sedan
Bromsar, Volkswagen Passat 2013
10 dagar sedan
Renault Megane 2013
10 dagar sedan
Volvo V60 2012
13 dagar sedan
Volkswagen Passat 2011
13 dagar sedan
Kamrem/kamkedja, Audi A4 2007
Fick intrycket av att arbetet har utförts korrekt, men många varningsklockor rang. Blev t.ex frågad om jag ville ha påfyllning av motorolja då den tydligen var 1.5L låg. Mätstickan visar dock bara som mest om det saknas 1L (+ en varning visas på displayen när nivån ligger 1L under, vilket det ej gjorde), så är högst oklart hur de fick fram detta. Tony pratade mycket om att han efter kamremsbytet körde min bil mycket hårt ("much harder than you do") trots att bilen stod på nödhjul, det var rejält med snö, och att jag specifikt bad honom att inte köra den då den stod på nödhjul. Man kör inte en kunds bil på det sättet som han beskrivit, oavsett vad. Känns som att han lyssnade på mig och försökte hitta en lösning utifrån vad jag talade om när det kom till problemet jag hade med bilen, det ska han ha cred för. Men att han var lite för glad till att byta så mycket som möjligt. Resultatet av detta är att jag känner mig väldigt osäker till om jag blivit utnyttjad eller inte. Mitt hjul med punktering som låg i bagaget hade han tagit ut och lagt in igen men nu med fälgen nedåt mot mina verktyg och andra grejer som man INTE vill ha direkt mot sina fälgar. Tråkigt. Bra med möjlighet till lånebil.

Aise 4 U Bilverkstad - 6 feb 2019

At the first , thank you for bring your bussines to us but i think i have to explain somthing:
1- please look at your (faktura), it says top 1,5 litter oil and front of it says, no charge.
2- i fixed your wiring and before that i sent you the pictures and also , it was about 1 hour to fix it for you but again no charge for that too.
3- we changed the (kamremsats ,vatenpomp) no matter what we have to test drive the car (again, have to) , test drive is part of repair job, even though if the customer does not want it. (if you do not know please ask any other repair shops)
4- Yes i was happy, because i fixed your other 2 problems on the car with abselutly no charges.
But again thank you for bring your bussines to us.
Regards
tony.
14 dagar sedan
Service, Audi A4 2010
17 dagar sedan
Avgaser, Citroën C1 2009
Trevlig mekaniker som verkligen kan god service. Hade ingen lånebil inne men fick låna hans egna bil. Fick höra när jag hämtade min bil att då hade fått ta bussen hem som tagit 1 timme och 45 min. Kände mig dum, men bättre service är svårt att få. Bra utfört jobb dessutom.

Aise 4 U Bilverkstad - 4 feb 2019

Thank you for your nice coment about me., all i did was part of my job nothing more.
thank again for bring your bussines to us.
regards
tony.