Boka tid
  •  Lånebil/hyrbil tillgänglig

Senaste omdömen

3 månader sedan
Sara S.
Dacia Duster 2014
5 månader sedan
Nils Inge L.
Land Rover Range Rover Evoque 2012
Snabb och bra service till ett överkomligt pris. Diskuterade ett par åtgärder utöver servisen. Fick offert innan jag hunnit hem.
5 månader sedan
Lizelotte C.
Fiat 500 2016
Blev lurad på offerten och lånebil. Blev betydligt dyrare än offerten. Tillkom kostnader som ej var med på offerten Kände mig lurad .

S-Service Din Bilverkstad AB - MECA - 10 apr 2019

Hej Lizelotte,

Tack för ditt omdöme!

Jag vill börja med att beklaga att du känner på detta viset, skillnaden mellan offerten och det du fick betala extra är 89 kr. Den extra kostnad som du på förhand var informerad om var 250 kr inkl moms så klart som det kostar att få en lånebil för 1 dag.

Därför måse du kunna förstå vår chock över detta omdöme för en prisökning på 89 kr på offerten, den kostnaden på 89 kr som du betalade extra är inte något som vi stoppar i fickan utan det är för avfallshantering. Dvs den motorolja vi tappar ur din motor kan vi inte bara slänga i avloppet utan den ska destrueras på ett miljöriktigt sätt, det kostar pengar.

Autobutler har på denna offert inte räknat med den kostnaden på ett riktigt sätt och därför var den inte presenterad på offerter du fått i första hand.

Nu är det ju upp till var och en bilägare att besluta hurvida 89 kr kan klassificeras som "Betydligt dyrare", det ser inte så seriöst ut för oss iallafall. Titta gärna på tidigare omdömen från andra bilägare och inte någon har lämnat ett så dåligt omdöme som du har.

Vi ska titta över våra processer och se till att vi hädanefter har ALLT på skrift på förhand från bilägare så att en summa som 89 kr inte ger upphov till ett så pass dåligt omdöme i framtiden.

Med vänlig hälsning
Simon
Autobutler
6 månader sedan
Ahmed
Kia Sportage 2017
6 månader sedan
Magnus K.
Volvo S70 1997
6 månader sedan
Irene O.
Service, Mercedes-Benz 200 2009
Trevlig personal, mycket snabb service. Återkommer definitivt.
8 månader sedan
Volkswagen Tiguan 2009
8 månader sedan
Desirée T.
Peugeot 308 2008
10 månader sedan
Johan
Service, Kia Ceed 2013
Mycket trevligt bemötande, arbetet utfört på utlovad tid trots tillägg med bromsbyte. Bra lånebil. Kan varmt rekommendera S-Service Din Bilverkstad
10 månader sedan
Jim F.
Chevrolet Orlando 2012
Snabb, kunnig och flexibel. Hittade fel med bilen utöver servicen. De var snabba att ringa mig för att diskutera olika sätt att lösa problemet. När den enkla åtgärd visa sig inte möjligt så var de tvungna att behålla bilen en dag till. Jag kunde behålla lånebilen och de fixade allt snabbt nästa dag.