Boka tid online
  •  Nästa lediga tid om 1 dag

Senaste omdömen

ungefär 5 timmar sedan
Mercedes Vito 2008
Bra utfört arbete. tack
ungefär 8 timmar sedan
Hyundai i10 2010
Har trots varningar, bildar min egen uppfattning och det är mer än positiv. Här behandlas man med respekt.
ungefär 8 timmar sedan
Hyundai i10 2010
Det gick snabb trots semestertider, och proffsigt. Jag kommer gärna tillbaka.
ungefär 8 timmar sedan
Hyundai i10 2010
Seriöst,snabba, trevliga det är min sammanfattning och upplevelse
ungefär 9 timmar sedan
Andra uppdrag, Renault Clio 1999
Mycket seriös offert (till skillnad fån vissa andra verkstäder) - en offert som jag litade på fullföljdes till punkt och pricka då jobbet utfördes. Att dessutom mötas av jättetrevlig personal som verkar gillar sitt jobb blev ett extra plus. Förstår väl hur trevligt ni brukar ha på den iordningställda grillplatsen på "er" snutt av Bällstaån!
ungefär 12 timmar sedan
Volkswagen Passat 1999
Superbra service! Enda verkstaden som gav mig en korrekt offert avseende kamremsbyte.
ungefär 19 timmar sedan
Hyundai i10 2010
Mycket bra.
5 dagar sedan
AC, Lexus RX 2001
Bra bemötande när jag lämnade in bilen men sen blev bilen inte klar pga. att dem fått fel del av leverantören. Det ringde dem inte och meddelade utan jag fick ringa dem och fråga hur det gick med bilen. Dem ringer tydligen bara när bilen är klar.

Solna Bilteknik - 13 jul

Hej Daniel. Missöden kan hända alla. Vi är trots allt människor. Riktigt tråkigt att läsa att du blir så besviken på oss när leverantören inte levererade kondensorn. Vi ringer alltid när bilen är klar eller om det uppstår komplikationer vilket vi är tydliga med. Sedan efter du ringde oss, så har vi lämnat statusuppdateringar p.g.a. dessa komplikationer. Vi har också kämpat hårt med att få delarna levererade i tid. Till slut lyckades vi få delarna 3 dagar tidigare än beräknat, så att din bil var inne i 2 dagar totalt vilket vi är nöjda med. Bilen är trots allt från 2001 och delar till bilar som är 17 år gamla kan vara svårt att få tag på. Men tråkigt att man inte kan göra alla nöjda, trots ansträngningar, fri lånebil samt en gratis tvätt. Ha en bra dag! Med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik.
5 dagar sedan
Motor, Opel 2.2 direct 2007
De personer man pratade med på plats hade inte jobbat med bilen. De kunde inte svara på alla frågor , hänvisade till verkstadsansvarige. De sa att ett nytt fel tillkommit under tiden var hos dem. De sa att motrlampan lyste och de fick en felkod. Motorlampan lyste inte innan jag lämnade in bilen. Totalt skall de ha strax över 9000kr . Känns märkligt att felkoden dyker upp under verkstadsbesöket. Sedan hade inte satt tillbaka askkoppen fram. Den log på passagerargolvet. Växelknoppen lossnade innan jag hann köra ut från verkstaden . Tröskeln var nedskitad av olja.
6 dagar sedan
Volkswagen Golf 2011