Senaste omdömen

en dag sedan
Fredrik C.
Audi A6 2012
Mycket duktig och snabb mekaniker. Kundbemötandet var mycket trevligt och ärligt. Kommer garanterat tillbaka med bilen till Bilfix igen när den krånglar eller vid nästa service.
2 dagar sedan
Tobias J.
Audi A4 2011
Mycket bra service och trevligt bemötande. Bra prisnivå för utfört arbete och enkel dialog. Byte av hjullager denna gången men kommer definitivt återkomma nästa gång jag har problem med bilen.
3 dagar sedan
Maria
Hyundai Santa Fe 2007
Trevligt bemötande. Snabbt genomförande. Över förväntan.
3 dagar sedan
Sussie S.
Volkswagen Up! 2013
Absolut bästa betyg. supernöjd!
3 dagar sedan
Inger L.
Volkswagen Golf VI 2009
Bra service. Bra priser. Fick snabbt hjälp med det jag behövde hjälp med.
3 dagar sedan
Jorma A.
Toyota Auris 2014
3 dagar sedan
Conny H.
Volkswagen Touran 2011
Myckrt trevligt bemötande. Lämnade bilen för att kolla ett avgasrörsproblem. Fick tillbaka bilen efter en halvtimme, fixad och färdig. Utan extra kostnad. Det kommer bli min verkstad hädanefter.
5 dagar sedan
Fredrik C.
Kia Ceed 2009
Väldigt trevligt bemötande! Undersökte bilen ordentligt enligt offert men tog även på sig att byta en lampa och smörja handbromsen utan extra kostnad. Blir garanterat fler besök.
8 dagar sedan
Lena H.
Opel Meriva 2005
Verkstaden får toppbetyg av mig. Mycket trevligt bemötande och fantastisk service. Rekommenderar den verkligen. Lena/Tyresö
10 dagar sedan
Armando
Opel Astra 2013
Trevligt och proffesionellt bemötande. Tydliga med åtgärder och pris. Bilen känns bra. plus att de bytte en trasig bromslampa kostnasdfritt och jag kommer att återkomma nästa gång. Snabbt och smidigt! Rekommenderar!