Senaste omdömen

5 dagar sedan
Volkswagen Golf V 2005
7 dagar sedan
AC, Volvo V70 1999
10 dagar sedan
AC, Volkswagen Polo 2014
Snabb, bra och prisvärd. En AC-service löste mitt problem med AC som inte kylde, fick en tid inom några dagar via AutoButler, stämpel i serviceboken - allt jag hoppades på. Kollade innan med märkesverkstad och skulle kosta nästan gånger mer bara för felsökning (!) och väntetid flera veckor. 5/5 för både AutoButler och AutoExperten Skarpnäck!
12 dagar sedan
Toyota Avensis 2011
Bra bemötande. Ringde när bilen var klar. Kan rekommenderas.
ungefär en månad sedan
Andra uppdrag, Volvo V70 2008
ungefär en månad sedan
AC, Peugeot 307 2006
Obs. En tjärna markerat för att jag kan komma fram här ( till Bedömning rutan). -Otroligt dåligt bemötande, mycket otrevliga folk. -Mycket dålig service, arbets kvalité, ingen erfarenhet ingen kunskap alls. -En plats för bedrägeri, fast pris blir dubbelt, låg pris garanti (som de säger på deras hemsida) är fyra gånger dyrare än vanlig bil verkstad i Stockholm. SVAR: Gällande Spolarvätska, har jag lämnat bilen från klockan 11:45 till klockan 16:55 i verkstaden för att fixa felet (han sa det ta 2-3 timmar och jag ringer dig när är klart, vilket som han aldrig gjorde). När kom jag tillbaka vid 17-tiden, ser att han beställt ett fel spolarpump med bara en kanal vätska sprutning och visa mig hur det ser ut!! Den gamla som köpte jag innan var helt rätt och passade min bil med två kanaler, och funkar fortfarande, felet ligger inte på pumpen. Gällande pris på spolarvätska felsökning, han sa 1000 kr, när frågade jag sen Okq8, de sa vi felsöka sånt för bara 250 kr. Den lögnare har Fel felsökt och fel beställt fel pump. Vidare lögnaren skrev onödigt om jag var arg denna dag och kan bråkade innan med min fru kanske! Det är inte acceptabelt alls, men vill inte gå ner på hans nivå här, han få hitta någon annan på sin nivå på sånt skit snack.

Skarpnäck CarCenter AB - AutoExperten - 21 maj 2019

KUNDEN VILLE SITTA INNE I BILEN, NÄR VI JOBBAR MED BILEN, JAG HAR FÖRSÖKT ATT HÄMTA TILL VÄNTE RUM, MEN HAN VILLE SITTA I BILEN UNDER TIDEN NÄR VI JOBBAR, LYSSNADE INGET , HAR KANSKE BROKAT MED FRU ELLER LIKNADE. KONSTIGT. HAN VILLE ATT VI SKA FIXA SPOLAR PUMP GRATIS, VI FELSÖK SPOLAR PUMP SOM HAN KÖPTE FEL FRÅN BILTEMA, HAN HAR BESTÄLLT SPOLAR PUMP OCH VI VÄNTAR BILEN FÖR REPRATION, HAN HAR INTE BETALT FÖR FELSÖKNING. MVH. KHAN
ungefär 2 månader sedan
AC, Saab 9-3 2007
ungefär 2 månader sedan
AC, Skoda Fabia 2011
Allt fungerade snabbt!
3 månader sedan
Bromsar, Toyota Avensis Verso 2001
4 månader sedan
Ford Focus 2010
gick alldeles utmärkt, väldigt nöjd!