Senaste omdömen

11 dagar sedan
Nikas
Subaru Forester 2011
16 dagar sedan
Ulrika A.
Jaguar X-TYPE 2L V6 2002
22 dagar sedan
Henrik B.
Opel Insignia 2014
Verkstaden gjorde det Autobutler missat. Tog fram serviceplanen för bilmärket o visade vad som behövdes gäras utöver oljebyte. Den tjänsten borde ingå i Autobutlers tjänst så att blir rätt service utifrån bilens ålder och körsträcka.
23 dagar sedan
Simon
Audi A4 1,8 TFSI 2008

Geting Däck och Bilservice - BDS - 30 sep 2021

Hej.
Tråkigt att du är inte är nöjd 100%.
Ni har bokat AC-service och bilen har inte problem med AC-service. Vi har inte utfört AC-service och kontaktat er om situationen. klimatronic styrdonet är inte anträffbar via diagnos. vi har demonterat styrdonet och sett att chippet är skadat där vi försökte reparera utan resultat. för att åtgärda problemet krävs att man byter styrdonet.

25 dagar sedan
Mathias E.
Dacia Sandero 2015
Utmärkt service.
ungefär en månad sedan
Robin D.
BMW 320D XDRIVE 2018
De lyssnade inte på vad problemet var utan satte igång och felsöka efter att bara ha hört hälften. Löste inte problemet men gjorde en AC-återställning via datorn och tog ändå fullt betalt.
ungefär 2 månader sedan
Ola T.
Skoda Octavia 2003
Väldigt serviceinriktade som justerade priset när mitt felsökning tog kortare tid än vad som bedömts.
ungefär 2 månader sedan
Anders V.
Skoda Octavia 2011
Trevlig kille gjorde jobbet snabbsre än beräknat. De bytte bilvärmar-kabeln pga att det blivit gnistor vid el-anslutningen i fronten som värmt upp uttaget och smält plast-kontakten lite. Killen upptäckte att denna gamla sladd ej varit korrekt installerad (inte jordad). Därav gnistbildni gen. Dessutom nollställde han gratis bilens dator så att en inkorrekt felindikering ("trasigt halvljus) försvann. De gjorde alltså mer än jag begärde! Mycket nöjd.
2 månader sedan
Robert R.
Lancia Voyager 2013
Snabba och bra.
2 månader sedan
Christer T.
Volkswagen TOURAN 2,0 ECOFUEL 2008
Som att vinna på triss, en bra, trevlig och seriös verkstad.