Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Senaste omdömen

7 dagar sedan
Fredrik
Volvo V70 2007
13 dagar sedan
Claes T.
Citroën C3 1.6I 16V X-TR 2005
Bra centralt belägen verkstad. Nöjd med arbetet (än så länge).
16 dagar sedan
Peeter S.
Porsche MACAN 2015
26 dagar sedan
Christian
Mini Clubman Cooper 2016
ungefär en månad sedan
Anton W.
Volvo M + V50 2006
ungefär en månad sedan
Mattias W.
Audi A1 2016
Hade bokade tider men blev avvisad på plats med hänsyn att det va fullt.
ungefär en månad sedan
Miguel A.
Mazda MAZDA CX-3 2016
Ej seriöst. Osäker på att allting är utfört enligt offerten. När jag skulle hämta bilen på avtalad tid saknades delar från Mekonomen . Efter 2 1/2 timmar kommer jag tillbaka och då var bilen fortfarande inte klar, för de klarade inte att släcka service lampan! När jag frågade efter service stämpel hänvisades jag till service protokollet som också är felaktig ( det står 3. Års 60000km service när det borde stå 6-års 120000 .

MekoPartner Stockholm City - 21 apr 2022

Vi är en seriös och auktoriserad bilverkstad och allting på din bil är utfört enligt offerten. Vi kan uppvisa kvitto från Mekonomen där vi har köpt allt som ingår i offerten. Det är väldigt tråkigt med sådana anklagelser för det stämmer inte. Det tar tid för att utföra en service speciellt nu när det är däcksäsong och vi har fullt upp., så det kan ta lite längre tid än vanligt men vi utförde servicen och vi släckte din servicelampa, varför skriver du inte det? Det är inget fel på serviceprotokollet som vi har fyllt i. om du inte var nöjd kunde du ha sagt till oss när vi var i bilverkstaden för då verkade du nöjd.
ungefär 2 månader sedan
Erik
Volkswagen Golf VII 2016
Oprofessionell verkstad med mekaniker som inte klarar att göra sitt jobb pga faste period. Svårt att kommunicera bra sätt med tolkning mellan en huvudansvarig och anställda som skall försöka förmedla vad det gjort och vad som är fel på bilen. Ingen klar rekommendation om vad som behöver göras med bilen vid upphämtning efter felsökning. Hänvisning till att de inte kan hantera felet på bilen utan att jag bör vända mig till en märkesverkstad. Varsågod betala 769:-

MekoPartner Stockholm City - 21 apr 2022

Vi är en seriös och auktoriserad bilverkstad. vi gjorde en felsökning på din bil och en felsökning kostar 769 kr genom autobutler. vi berättade vad felet var och att med dem här stora felen är det bäst att ta bilen till märkesverkstad för dem är specialiserade på volkswagen där.
ungefär 2 månader sedan
Volvo XC60 2016
Visste inte att bilen skulle vara klar enl bokning till 11.30. Jag lämnade 08, ingen tekniker där då.
ungefär 2 månader sedan
Håkan S.
Skoda Yeti 2013