Recensioner

4,7
188 betyg
  • Servicen 4.8
  • Arbetet 4.7
  • Dialogen 4.7
  • Framtoningen 4.5
  • Priset 4.5
  • Platsen 4.0
Mikael 2018-01-20
Styrning, Volvo C70
Rent, fräscht, trevliga i mottagandet och bra jobb och pris!
Mika L. 2018-01-19
Andra uppdrag, Volvo V70
Jan 2018-01-18
Service, Audi A6
Allt funkade perfekt!
Solna Bilteknik AB
Hej Jan och tack för ditt omdöme. Du är varmt välkommen åter. Ha en trevlig dag. Med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik.
Johan R. 2018-01-18
Service, Peugeot 308
Hokan P. 2018-01-17
Toyota RAV4
Trevligt bemötande och snabb och proffsig service, där bilen var tvättad utvändigt när jag hämtade den!
Solna Bilteknik AB
Hej och tack för ditt omdöme. Vad trevligt att du uppskattade tvätten av din bil. Du är varmt välkommen åter i fortsättningen! Med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik.
Elias A. 2018-01-17
Service, Volvo V70
Kan inte säga något annat än riktigt bra bilverkstad! Grym kundservice, och det menar jag! Fick till och med bilen tvättad! Vill tillbaka hit, hoppas ni fortsätter med bra priser!
Solna Bilteknik AB
Hej Elias! Du är varmt välkommen åter. Jättekul att läsa ett så positivt omdöme som du läser, det bekräftar vårt hårda arbete att försöka hålla alla nöjda. Ha en trevlig dag! Med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik.
Mats N. 2018-01-16
Volvo v60
Exemplarisk!
Solna Bilteknik AB
Hej Mats och tack för ditt trevliga omdöme. Du får ha en trevlig dag och välkommen åter! Med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik.
Pär E. 2018-01-16
Avgaser, Peugeot 206
Den offert jag fick gällde inte. Utan att ringa mig la verkstaden på mer kostnader. Jag fick en känsla av att avsiktligt glömt att ta med vissa kostnader så att offerten skulle bli fördelaktig. Verkstaden glömde dessutom att byta glödlampa som jag bett om
Solna Bilteknik AB
Hej Maria, det du beskriver i ditt omdöme stämmer inte med verkligheten. Du påstår att du betalade mer än det som står i offerten. Det offert du fick och skriftlig godkände var på 3239,75:- som när den avrundas det blir 3240:- DET DU BETALADE EXAKT 3240:-. Parkeringslampa är också utbytt det OCH DET syns tydligt i verkstads kamera. Betalnings verifikation på ditt kort bekräftar att du inte talar sant. Vi kan skicka kopia till vem som helst som vill det och det gör vi mer än gärna för att visa att denna påstående är helt FALSK.
mVH sbt/P.LUCAS
Tomas W. 2018-01-16
Peugeot 308
Anders C. 2018-01-16
Avgaser, Peugeot 307
Bra.
Solna Bilteknik AB
Hej Eric, tack för ditt omdömet. Det är tråkigt att som första gångs kund får besked av oss att ditt motor är defekt. Den typen av fel möter vi allt oftare framför allt bilar som byter olja enligt rekommendationer (var 2000 mil). Dessa förkastliga råd är dessa har skapat problem. Du skall veta att enbart dem senaste 2 veckor har vi haft 3 st med samma typ av problem. Det är tråkigt då man kan förvänta sig bättre råd och kvalitet från biltillverkarna.