Recensioner

4,7
(770)
  • Arbetet 4.8
  • Priset 4.7
  • Servicen 4.7
  • Renlighet 4.6
  • Dialogen 4.6
  • Läge 4.3
Per 2020-05-22
Volvo C70
Maria E. 2020-05-15
Skoda Citigo
TIllmötesgående - gjorde mycket för lite pengar!
RF Bilservice - AD Bilverkstad
Hej Maria tack för ett fint omdöme och vi vill önska dig en fin helg och du är varmt välkommen åter till oss här på RF Bilservice
Sinisa 2020-05-14
Volkswagen Passat
Erik R. 2020-05-14
Peugeot 5008
Mycket trevlig personal med ett bra bemötande. Lösningsinriktade. 👍
RF Bilservice - AD Bilverkstad
Tack Erik för ditt omdöme och vi vill välkomna dig åter och önskar dig en trevlig helg MVH RF Bilservice
Mohammed 2020-05-14
Volvo XC60
Trevliga och snabba. Grym service att få bilen tvättad !
RF Bilservice - AD Bilverkstad
Tack Mohammed välkommen åter MVH RF
André F. 2020-05-14
Volkswagen Transporter
Trevlig och flexibel personal som även lämnar lite extra tips.
RF Bilservice - AD Bilverkstad
Tack för det Andre och välkommen åter önskar vi dig från RF Bilservice i Norsborg
Cecilia J. 2020-05-13
Peugeot 107
Fick inte besiktningen gjord bokade tid, dom kunde inte ta emot när jag kom. Dessutom ingick det service som jag inte beställt. Dubbelt så dyrt.
RF Bilservice - AD Bilverkstad
Hej Cecilia detta är en bilverkstad inte bilbesiktningen där man gör en besiktning , utan vi erbjuder kunder att ta deras bil till en besiktning Vi gör först en kontroll över kundens bil innan vi tar den till besiktningen det är vad du bokat hos oss inget annat.
Stefan N. 2020-05-12
Land Rover Discovery
Fick betala för hjulinställning och däckbyte samt en arbetstimme men det enda dom gjorde var att byta däck, Jag gick till en annan mekaniker som visade mig styrstagen samt ratten stod helt snett, dom har INTE ens gjort en hjulinställning men fick ändå betala. Dom skulle höra av sig om att jag skulle få lämna in bilen igen, men inget.. 1860kr för däckbyte...
Peter W. 2020-05-12
Audi A6
Stefan E. 2020-05-10
Renault Master