För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Integritetspolicy

Dataskydd och dina personuppgifter

Vi förpliktar oss att behandla dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt efter Dataskyddslagen och Dataskyddsförordningen (GDPR).

Personuppgifter som Autobutler samlar

För att Autobutler ska kunna erbjuda offerter kan du bli ombedd att informera om ditt registreringsnummer, ditt namn, adress, e-mailadress och/ eller annan kontaktinformation.

Delning av dina personuppgifter

Vi delar inga personuppgifter med tredje parter. Det samma gäller för material som du laddar upp på sidan, såvida du inte tillåter andra den informationen eller om vi tidigare har fått din absoluta tillåtelse till att få dela den informationen.

Om Autobutler däremot tvingas att dela informationen om dig med polis eller domstol, så kommer vi att tillhandahålla den efterfrågade informationen.

Detta gör Autobutler med dina personuppgifter

Vi kan komma att använda dina personuppgifter som du själv tillhandahållit med, för marknadsundersökning, produktutveckling, försäljningsanalyser, marknadsföring- och säljfrämjande ändamål, samt att kontakta dig i förhållande till de tjänster som du har begärt.

Vart lagrar Autobutler dina personuppgifter

Vi vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att din data är säker när den mottas av oss. Vänligen observera att även trots vi använder en säker https://-sida kan vi inte garantera att din dator, enhet eller internetåtkomst är säker.

När vi har mottagit din information, göms din personuppgifter på en säker server och som endast är tillgänglig för Autobutlers anställda. Dina personuppgifter är inte lagrad eller överförda i krypterad form.

Autobutler Cookies och tredje parter

Cookies
Vi använder cookies genomgående på våra Autobutler-sidor. En Cookie är en liten textfil som lagras på din dator som innehåller identifiering av datorn, som Autobutler och tredje parter kan kan använda. Cookies används för att skapa en optimal användarupplevelse, till exempel ge dig mer relevant information och för att ge sidan möjlighet att komma ihåg din inloggningsinformation. Vänligen läs vår cookies-policy för mer information.

IP-adress
När du besöker en Autobutler-hemsida, registreras och sparas IP-adressen för din dator eller enhet. Användning av cookies och registreringen av din IP-adress möjliggör det för oss att komma ihåg din inloggning. Där är också nödvändigt att säkerställa kommunikationen och administrationen av dina rättigheter.

Webbanalys

Vi använder också webbanalyser på Autobutlers sidor, vilket betyder att statistiksystemet samlar information för att ge en statistisk bild av hur många besökare vi har, vart de kommer från och vart de lämnar sidan. Web-analys används i syfte att optimera Autobutlers sidor och marknadsföringsinsatser. Informationen som samlats in av vår leverantör för webbanalys innehåller inte några personuppgifter som du eventuellt ha delat med oss.

IT-leverantör

Autobutler använder en extern IT-leverantör för att behandla teknisk drift och underhållning av Autobutlers sidor. Denna IT-leverantör hanterar data för Autobutler och du accepterar härmed att IT-leverantören också kommer hanter din data som du själv är dataansvarig för.

IT-leverantören, i form av sin roll som datahanterare, kommer enbart att agera utifrån instruktioner från Autobutler och har inga rättigheter över dina personuppgifter eller andra rättigheter för informationen du tillgängliggör eller det material du laddar upp.

Genom att godkänna dessa villkor ger du Autobutler befogenhet att instruera IT-leverantören när det kommer till hantering av din data. Datahanteraren har vidtagit nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att förhindra att oavsiktlig eller olaglig förstörelse, förlust eller försämring av denna information samt för att förhindra att den kommer i händerna på obehöriga personer eller missbrukas eller på annat sätt hanteras i strid med dataskyddsförordningen eller med Autobutlers instruktioner.

Tillgång till dina personuppgifter

Du har rättigheten till att tillgå alla dina personuppgifter som vi har på Autobutler. Du har även rättigheten till rätta alla information om dig som vi har på Autobutler. Om du vill använda dig av den här rätten vänligen logga in på ditt konto och gå till “min profil”. Där kan du välja att exportera din data. Om du har några andra frågor om GDPR, vänligen mejla: [email protected].

Radering av dina personuppgifter

Du har rätt till att bli glömd och få alla dina personuppgifter vi har på Autobutler raderade. Om du vill använda dig av den här rätten vänligen logga in på ditt konto och gå till “min profil”. Där kan du välja att radera din profil. Om du har några andra frågor om GDPR, vänligen mejla: [email protected].