Salabacke Bilservice

Salabacksgatan 56, 75432 Uppsala
4,3
(418)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Salabacke Bilservice och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Vi tar emot alla bilar oavsett märke och årsmodell. Vi har både privata- och företagskunder. Hos oss bemöts du av trevlig personal som erbjuder professionell och snabb service. Vår strävan är att ge våra kunder trygg och säker service.

Senaste omdömen

  • Priset

    4.5

  • Arbetet

    4.3

  • Servicen

    4.3

  • Läge

    4.2

  • Dialogen

    4.1

  • Renlighet

    3.8

Catrine
2 minuter sedan
Renault Captur 2014
Fruktansvärt ställe med usel service. De utförde inte det arbete jag hade beställt, så jag fick komma tillbaka ytterligare en gång. Mycket otrevligt bemötande och noll tillgänglighet då de varken svarar på telefonsamtal eller sms. Undvik!!!
Tobias N.
en dag sedan
Volkswagen Golf 2009
Lämnade in bilen för reparation av avgassystemet som jag fått nedslag för på besiktningen. De hittade inget fel, så inget gjordes.
Marita Z.
2 dagar sedan
Ford DNW FOCUS 2004
Snabbt och smidigt. Trevlig personal. Bra pris. Lätt att ta sej dit med buss. Rekommenderas!
Gunilla
6 dagar sedan
Mitsubishi COLT 1,3 FFV 2009
Bra , pålitlig, billig
Svar från Salabacke Bilservice
5 dagar sedan
Tack, Gunilla, tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada över att du tyckte att upplevelsen var bra. Att ge våra kunder det bästa är vårt främsta mål, och ditt positiva omdöme betyder mycket för oss. Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse!
Simon S.
15 dagar sedan
Volkswagen Sharan 2012
Svar från Salabacke Bilservice
5 dagar sedan
Hej Simon. Tack för ditt 4/5 omdöme! Vi är glada att se att du var nöjd med vår service. Vi vill alltid att våra kunder ska ha den bästa upplevelsen så om det finns något mer vi kan göra för att förbättra vårt erbjudande, tveka inte att låta oss veta! Tack igen för att du valde oss för din senaste upplevelse.

Letar du efter en verkstad i Uppsala?

Gör som 1 374 777 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.