Senaste omdömen

  • Arbetet 4.6
  • Servicen 4.6
  • Dialogen 4.5
  • Renlighet 4.4
  • Läge 4.4
  • Priset 4.2
ungefär 6 timmar sedan
Jouni K.
Volkswagen Golf 2012
ungefär 21 timmar sedan
Ulf L.
Toyota Avensis 2006
AC service för 849:-. Avbröt efter trycktest och erbjöd offert på 4800 SEK för att byta packningar till kondensator. Kunde behöva bytas kondensator och då skulle kalas gå på över 8000:-. Helt OK att avbryta men helt plötsligt blev det 849:- för ett trycktest/felsökning, billigare på andra ställen. Fick inget avdrag för de 150g r124a som annars skulle ingå i kostnaden. - Fick lov att lämna in bilen på morgonen och hämta senast 17.00, kunde inte få en exakt tid, andra AC serviceverkstäder gör det på plats medan man väntar. Observera att i priset 849:- för en AC Service tillsammans med Autobutler så ingår vid tätt system 150 gram köldmedel "toppning". Har man en dålig kylning med AC behöver man fylla på mer, upp till 4-500 gram om inte mer. Således hade det kostat mer än 849:- ifall systemet fylldes på. Inte lätt att veta för gemene man då man får intrycket att totalkostnaden ska bli 849:- på kampanj.
2 dagar sedan
Mikael F.
Saab 9-5 VECTOR 2007
Bra service och jobbet utfört snabbt och bra
2 dagar sedan
Christoffer A.
BMW 320i 2001
3 dagar sedan
Gustaf G.
Saab 9-3 2008

Bilservice – Originalservice med stämpel.
Vi erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Originaldelar används alltid, med originaldelar menas exempelvis Dayco’s transmissionsremmar som är huvudleverantör till de flesta fabrikanter.

Dags för bilservice? – Vi vet vad du och din bil behöver!

Vi på Mekonomen Göteborg utför originalservice på alla kända bilfabrikat, såsom Volvo, SAAB, BMW, Ford, Alfa Romeo, Audi, Citroën, Fiat, Honda, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot mfl. Du hittar vår bilverkstad 5 minuter från Göteborg Centrum och självklart har vi lånebilar vid service , säg bara till när du bokar bilservice.

Vi släcker dina 2or

Vi är en ackrediterad bilverkstad som kan hjälpa dig släcka dina 2:or från besiktningen. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar. Glöm inte att ta med ditt besiktningsprotokoll när du kommer hit!

Däckverkstad Göteborg – Vi hjälper dig!

Skifta hjul, köp nya däck eller få hjälp med förvaring – allt på samma ställe.

Däckbyte från 299:- och inkl. förvaring fr. 799:-

Välkommen!

Bilverkstad med Dropin – snabbservice i Göteborg

Har du ett mindre problem och behöver snabb hjälp av erfarna bilmekaniker? Vill du slippa boka tid? Vänd dig då till oss så skall vi försöka hjälpa dig direkt i mån av tid.

Byte av Lampor
Enklare felsökning med avläsning av felkoder
Byte av Torkarblad
Prisförslag

Biltvätt i Göteborg

Välj oss – Göteborgs populäraste biltvätt!

Vi vårdar din bil från 299:- för utvändig tvätt och 499:- för en ut -och invändig stortvätt.

Dropin med korta väntetider och ett trevligt cafe att fika i medan bilen tvättas.

Välkommen!